Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bušenie srdca aj po negativnom EKG holtery

Príspevok v téme: Bušenie srdca aj po negativnom EKG holtery
Peto888

caute mam busenie srdca coraz pravidelnejsie ked som v klude a EKG 24 hodinove bolo negativne aj ked to busenie som mal aj pocas toho monitorovania,viete mi poradit co robit? psychicke problemy nemam....len ma to dost otravuje

busenie charakterizujem ako buchnutie,vynechanie a nasledne zrychleni tep ako som pisal zacina to byt coraz castejsie vdaka za postrehy

RNG

Ja by som pouzil nielen magnezium(vo forme napr laktatu, citratu proteinoveho chelatu)ale aj doplnok draslika(kalium)a vapnika, pripadne ATP, NADH na energiu a PQQ na mitochondrie.

Peto888

tak som nasadil dneska magnex 375mg dufam ze zacne ucinkovat co najskorej lebo vcera som nemal busenie do vecera ziadne az vecer chvilku a dneska to je striedave :) samozrejme navstivim aj lekara

Ivka 1

Peto v sumivych tabletkach neodporucam , velmi dobre je Magnex 350 mg : horčík s vit.B6, za 180 tbl.balenie je v celkom slusnej cene. Dufam,ze ho zozenies.

Ivka 1

Pravdepodobne pôjde o zvýšenú funkciu štítnej žľazy- hypertyreózu. Pri hypertyreóze dochádza k zvýšenej produkcii hormónov štítnej žľazy tyroxínu a trijódtyronínu.Búšenie srdca, poruchy rytmu sú sprievodnými znakmi. Skús ešte požiadať o vyšetrenie funkcie štítnej žľazy a preventívne užívaj magnézium - to je dôležité pre prácu srdca a mozgu.

Peto888

podla kardiologa srdce podla holtera nevykazuje ziadnu arytmiu lebo mi vravela este predtym ako mi davala pristroj ze to moze byt arytmia ale to vulucila ked videla vysledky,rontgen srdca bol v normaly a teda nemam ho zvacsene...mozno do toho zasahuje ten stres ale dakdo mi vravel ze to moze robit aj stitna zlaza ze nieco neprodukuje ako ma...

sorrento

Tvoje problémy su, srdcova aritmia ja si myslím, že treba to liecit. Viac magnezia, teda horcika idealme v potravinach, v horšom pripade v nesumivych tabletach. Ak sa to neustali za niekolko dní, ist k LEKAROVI. Holterove vysetrenie sa roby, aj pri spomalenom tepe, názov, bradykardia, či pacientovi treba inplantovat kardiostimulator.
Prajem Ti dobrého zdravia.

peto888

lenze ja strese nemam,alebo mozno mam ale nevnimam to,mna to busenie obtazuje ale zit sa stym da,ale bez toho sa zije este lepsie:)

DzanaFX

Peto mala som to isté a aj ten prístroj som mala a mala som tiež búšenie počas toho, je to buď stres, alebo niečo také..U mňa to ten stres bol...Neviem, ako je to u Teba, ale viem presne, čo opisuješ, keď Ti srdce zrazu až trepne v hrudi a potom sa rozbúši a zas spomalí...:-/