Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky velky maty byt/dom?

Maoam

myslim tak, ze mne samej napriklad by stacilo 60m2,ale pre 2 je to malo a hlavne, staci, ze ti pride navsteva a si vies kde :DD, hned zakopavas o ludi :D

lost

flegma, hej presne :) preto chcem uz len DOM :)

Maoam, no ja mam tu 48m a 2 izby.. je to OK, ak sa na to pozriem s ocami, neviem ako ich nazvat, ale ludi co sa uskromia, nechcem ich urazit, ale patria do specifickej skupiny, podobnej nejakej severnej korei alebo co, ze im staci Fruher, co povie ze 8m2 je OK a tak 8m2 je OK, tj. zoberu to fakt, bez akehokolvek due diligence.

ale pre mna je to malo :)

ved postel samotna zaberie celu izbu, tj. 12m2 .. tj, ta izba je fakt len na spanie atd.. a obyvacka co ma 16m2, tam fakt dam len 1stolny PC, 1TV a 1 sedacku a je koniec :) neda sa tu ani hybat sa

ANO, ak mam kraliciu uchylku, tak mi takato kralikaren staci, ale absolutne to nevyhovuje na dostojny zivot..

tiez som rad ze som tu len v podnajme :)

nehovorim ze musi byt obyvacka nejaka 100m2 hala.. ale tak 30m2 je fajn, lahsie sa upratuje pobrovsky priestor bez prekazok ako maly priestor s prekazkami..

flegma

lost - podla normy minimalna plocha izby je 8 metrov stvorcovych, takze sa niet co cudovat, ked sa stavaju byty s tak prtavymi izbami
a pri dnesnych cenach sa velkometrazne byty predavaju najhorsie, preto dokonca rusia aj kuchyne a tak vsetky novostavby su jak cez kopirak s kuchynskym kutom v obyvacke...

lost

Nie je troj izbak ako troj izbak :)

Ak ma troj izbak 65m2 aj s pivnicou, tak dakujem pekne za taky "trojizbak"

Kazda 1 izba musi mat minimalne 20m2, inak je architekt hodny postavenia k muru !

Ale tak, ludia to kupuju, takze je to asi v poriadku :)

sofi77

A cim by som sa mala chvalit? Pride mi to velmi smutne. Clovek sa musi zadlzit na 30 rokov aby si zohnal slusne byvanie. A nie Ba,ale KE. A ano pride mi 3-4 izbovy byt v panelaku s hypotekou 70 000 dost malo. Ved vsetko je u nas neskutocne drahe. O nehnutelnostiach ani nehovoriac. Fakt nerozumiem ako byvaju ini ludia, ked ja s fakt slusnym platom si mozem dovolit "len" toto.

ronmo

co je normalne na tom ze v krajine kde ludia zarabaju 300-400 euro byt stoji 70000 ciste odrbavanie realitiek ktore na nase platy neumerne zdvihli ceny nehnutelnosti.sprosty slovak cusi a spokojne kupuje.