Ja prave zacinam riesit nove byvanie a i napriek nadpriemernemu platu si mozem dovolit max. 3-4 izbovy byt a aj na neho si budem musiet zobrat hypoteku okolo 50-70 000€. Fakt je toto normalne? Alebo nieco robim zle?
Aky velky maty byt/dom?
x meter teda, ale aj tak :))
Lumik - a nie si ty nahodou Hobit? :) ze balkonik 20 x 1 cm, to tak pre lego panacika :)
inak ani mne sa nechcelo stahovat, ja som bola stastna v 30 aj daco stvorakoch, bolo mi smutno, ked sme odchadzali
no da sa aj oklamat sa napriklad velkym zrkadlom...
kumbal :), taka spalna mala s kupelkou, kuchynskym, obyvackovym a chodbovym kutikom a dverami na mikrobalkonik ( 20cm x 1m ), ale bolo to tam pekne zariadnene ani sa mi odtial stahovat nechcelo.
ale podla mna to aj lepsie vplyva napr na psychicky stav ked sa clovek pohybuje vo velkych priestoroch... som si to fsimol moji stary maju spaln etka 20m2 a viac a je to upln einy pocit... aj ked mi tak 12 staci ale neda sa to porovnat vo vecsom priestore je to prijemnejsie...
vau, ze 16 m, to asi ako kumbal pre upratovacky, my sme byvali 3 v necelych 40 stvorakoch a bolo to trocha o drzku, z chodby do postele, okolo postele pol metra volno a mala kuchynka, ziadny balkon, teraz mame 3 izbak, uz sa pomestime, ale este jedna izba na haraburdy a nejaka ta skrina zisla
Byvali sme dvaja v 16m2 mikro bytiku, v tych casoch som si hovorieval, ze naco su ludom take bytiska, teraz zijeme v cca 80m ale uz3ja , a zda sa mi to male, chcelo by to aspon 300m2 :-)
My sme dvaja (ja+priateľ a psík) a v pohode nám stačí aj 2 izb. bytík, v ktorom bývame a má 59 m2. Myslím, že pokiaľ nemáme deti, tak nemáme dôvod zatiaľ hľadať niečo väčšie :) nie je to síce extra veľký byt, ale za to veľmi pekný a útulný :)
to je dobra pripomienka :-)
no ano, vela metrov stvorcovych je luxus, no ale je tu aj druha strana mince... vykurit taky velky priestor :D