Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim o radu s uzivanim MSM

N-ika

Lukač - určite MSM nemá žiadny vplyv na obličky, jedine ak by si bol dialyzovany pacient, vtedy by som bola opatrna a poradila sa s lekarom. Inak neskodi. Beriem ho v pravidelnych intervaloch a sama mam znizenu funkciu obliciek.

Lukač

Mám prosbu: vie mi niekto povedať zo skúsenosti svojej, alebo niekoho, či škodí, alebo nejako nepriaznivo pôsobí MSM na obličky?
Ďakujem.

RNG

MSM (methyl sulfonyl methane) je jednoducha zlucenina, sucast kolobehu siry v prirode, urcite mensie mnozstvo by sme dostavali napr z dazdovej vody na holom tele.
Je to vybotrne polarne rozpustidlo, tj cisti v tele a zaroven je dobry zdroj siry, najma na klby a slachy.
Odmorovanie potrebuje
v prvom rade vodu
,tiez polarne rozpustidla,
enzymy,
absorbenty a chelaciu.
MSM ako zdroj siry je zaroven aj chelator ortuti z tela
Viac na MSM najdete v popularnej
en.wikipedia.org

[zruseny17]

dakujem za odpovede...a mam este jeden dotaz-to potenie casom ustupi alebo sa bude stupnovat so zvysovanim davok?
a kolko by som ho asi denne mala brat?
a beriem k tomu aj cecko 1000mg...

[zruseny17]

ja s nim este len zacinam,zatial som dva tyzdne na 500mg,teraz prechadzam na 1000mg...ale odkedy ho uzivam brala som aj atb-mala som zaroven zapal priedusiek,sice bez teploty ale zato som sa statocne potila...tak neviem ci to potenie mam pripisat tomu msm...inak,mam problemy s oblickami,pracuju tak na 50%,tak neviem ci si telo takto pomaha vylucovat odpady ked oblicky nestihaju...
tak ak je to potenie z toho,tak budem velmi rada,pretoze msm beriem najma preto ze mam zapalove ochorenie a citam o tom same pozitiva...

arman

Napis, kolko ho uzivas a ako ho uzivas.
Prajavy mozu byt rozne.
MSM takisto drazdi parazity, takze ak nejake mas, zacnu vyvadzat a to moze sposobovat prakticky vseliake neprijemne stavy.

Ja berem tak 1-2 gramy denne, vzdy s vitaminom C.

RNG

Moze.
Jeden lekar napr popisoval odmorovanie tela pri velkycu davkach MSM, co sam bral(10 gramov denne) a hovoril, ze sa mu cez kozu vyhadzovali sdvrbiace vyrazky z plochach ako dlan a toto sa mu presuvalo po par dnoch po vacsine tela a az po 1/2 roku to zmizlo. MSM moze uvolnit privela toznych odpadov v tele, ze ich telo nestaci vylucovat cez moc a zlc, tak sa ich pokusa vyhodit aj cez kozu.
Ja by som odporucal brat vtedy aj hromadu mikrovlaknin(20 gramov plus) alebo inych absorbentov, aby sa toxiny vylucovane so zlcou nereabsorbovali v crevach spat do krvi, ale nasiakli do absorbentov a vyniesli z tela von.

sexicek

no, neviem co je to MSM ale detoxikacia nasho tela ide finalne hlavne mocom a v mensej miere aj potenim

zalezi, aka latka sa detoxikuje a akym metabolizmom