Prosim Vas poradte mi. Chlapec ma 7 rokov a stale sa špini do nohavic. Uz sme skusali vsetko a nic nepomaha. Ani krik, ani prosikanie, ani ze sme mu dali ovonat, proste nic nepomaha. Ako sa to da dosiahnut aby chodil na ten zachod? Dakujem
Špinenie do nohavic
..psycholog...
Nuž bolo by potrebné sa s chlapcom poriadne porozprávať. Hlavne milo a tak, aby vo vás mal dôveru, čo po tom ako ste sa k nemu správali asi nebude jednoduché. Treba zistiť prečo to robí, či je to psychický problém alebo zdravotný a podľa toho to riešiť s obvodným lekárom alebo psychológom. A určite by som zmenila váš postoj k dieťaťu. Táto téma skutočne pripomína skôr problém so psom ako s dieťaťom..
ovonat nestaci, ale pomaha do toho strcit nos
Dať ovoňať dieťatku hovienko a dať mu po zadok je výchova pre psíka, aj to už dávno nie je tak, ani len u mačky. NIKTO SA NEMÁ BIŤ!!! Nedá sa to nijako dosiahnuť, jeho to prejde, pre Boha, hlavne nie žiadne tresty, skúste sa pekne porozprávať, že je pekný, rozumný a civilizovaný človek, a chodí do školy, chce sa v škole pokakať? Nemá sa to robiť, a normálni ľudia chodia na záchodík... :-) Veľa šťastia Vám prajem!!!
ze ovonat :-D som zacala premyslat ci nahodou nepises o psovi a syn bol iba taky preklep :D ..lekar
Asi bude mat problem so zvieracom alebo to moze byt i psychicky problem - urcite, ked to robi v 7. rokoch, treba navstivit s tymto lekara.
Asi bude iný problém, vyskúšaj ísť s malým k lekárovi, krikom sa nič nevyrieši, ani to že mu dáš privoniať, iba ho ponížiš