Tuto temu zakladam preto, aby som sa mohol takmer kazdy den vyrozpravat o tom, co ma trapi a pod. Nechcem prispievat do inych tem.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
a ako by bolo prídavné meno od Maul?
Ak mam pravdu povedat tak ziadne mozno mundlich odvodene od Mund:D alebo Oberschule.
si usilovný,a aké zaujímavé slovko ťa zaujalo v lekcii ?
Vsak ludia by mohli chovat aj potkany a ake by im boli vdacne, pritom potkan je mozno este inteligentnejsi nez morske prasa:D
Ja sa mom. ucim dalsiu lekciu, ale slovicok je tam tolko, ze sa mi z toho hlava kruti.
no to mi pripomenulo, ak povieš v ČR morčacie maso, oni si myslia, že jeme morčatá,čiže morské prasiatka.
Moja exmanzelka so synom maju doma taku velku mys, ako potkan, ale neviem si spomenut, ako sa to cudo vola, jaj, morske prasa, myslim, ak sa nemylim. Ja ho volam mysiak:D
kedysi známy ondatry choval na predaj a jedol som z nej maso aj pečeň a bolo to dobré,ale kožušina bola tvrdá,vraj na čapice.Pripomínalo mi to obrovské potkany,ale zjesť sa dá skoro všetko.
Zvlastne, ze ta napadla zrovna ondatra :) niesi nahodou rybar ?
To je nejake zviera, myslim. Nikto ta nenuti citat tieto prispevky alebo sa vyjadrovat nejak hanlivo. Zaloz si vlastnu temu a mozes pisat takmer cokolvek.