Vytok

Príspevok v téme: Vytok
lola18

Potrebujem poradit, uz asi tyzden mam silny vytok a dost zapachajuci. Umyvam sa dva aj trikrat za den. Nikdy predtym som taky vytok nemala. Dnes som bola u gynekologa a ten mi predpisal vag. tabletky Macmiror 500 ale je to na mykozy a podobne veci. Nepoznate nejaky domaci sposob ako sa toho zbavit?
Dakujem

MadamD

Tento istý problém mám aj ja, niekedy si nemôžem ani poriadne sadnúť :) Ja používam intímku Discreet Fresh (voňavé) a ako tak to pomáha :)

emme

Ahojte , mne pri výtoku pomohol : HAN SHI KUN PI II. - Čaj při vlhkém chladu ve Slezině II.
(vygooglite) ... :) Prajme pekný deň ..

pe84

myslim, ze bez poriadnej liecby sa toho nezbavis, cize nejake antimykotikum je urcite potrebne, ale na podporu liecby je vhodna protikvasinkova dieta, kedye kvasinky maju radi sladke, treba sa ho vzdat, a nejake probiotika mozno tiez zaberu alebo nieco na podporu imunity, inak vyborny je na rozne mykozy tohto charakteru Canesten Gyn, lebo ma velmi siroky zaber na rozne bakterie, takze je velka pravdepodobnost, ze zaberie aj na tvoj problem, navyse obsahuje kys. mliecnu, takze obnovi prostredie v posve, co je velmi dolezite, sama ho mam odskusany, ked uz bolo dost zle a perfektne zabral

Dadula56

Emma, ja ti verim, tiez som si toho uzila pozehnane s tymtito "srandami", ale prave tento macmiror mi vzdy pomohol. Mne ostatne ani moc nezaberalo. Domaci sposob velmi neexistuje(niekto radi vsemozne vyplachy, ale ja by som to neriskovala), vyber toto a nasad si laktobacily do posvy, aby sa ti upravila mikroflora. Inak sa pohrab v starych temach, tam je toho dost. To je na milionriadkove pripspevky a uz to tu bolo.

emma18

Dadula56: ano viem, ja uz som mala toho tolko ze uz vobec neverim tymto liekom...ale takyto vytok som teda este nemala. vadi mi hlavne ten zapach :(((

Dadula56

Macmiror nie je len na mykozy:

"Zápaly ženských pohlavných orgánov vyvolané mikroorganizmami: baktériami, trichomonádami, plesňami, moníliami. Infekcie močového traktu. Črevná amebiáza a giardiáza."
Praveze je to taky vseliek. Urcite ti to pomoze, neboj.

emma18

Viem ze ich tu je vela, ale nechce sa mi hladat v tom obrovskom mnozstve.
Umyvam sa vzdy len cistou vodou, nijake mydlo tam dolu nepouzivam.

M 25

takýchto tém je tu už tolko vela! daj si vyhladať a nájde ti ich .. načo furt zakladať novú?!
(a nie je dobré si to tam dole umývať tak časo, hlavne nie chemiou)