Mate niekto skusenosť s reoperáciou nosa? Verili by ste znova chirurgovi, ktoremu sa operácia nepodarila? Vraj je dobre aby robil reoperáciu ten istý pretože vie čo robil a ako, no neviem ked sa to nepodarilo prvy krat či ma vyznam isť k tomu istemu znova.
Rhinoplastika - reoperácia
Od toho som videla video kde spravil jednej babe nadherny nos, no ale čo už ked ja by som nemala sa ako dostať z Čiech a potom kontroly....
a o Dolezalovi Tomasovi si citala ?toho si chvalia
Nemôžem isť do Čiech, som rada že budem mať odvoz zo Slovenska. Na Meštaka som čitala dosť zleho na omlazeni.cz, aj jedno dievča tam dalo fotky a mala nos z profilu viditelne hrbolaty na špičke a on sa vraj choval strašne arogantne. S tou arogantnosťou je to aj u Slovenských chirurgov bežne, to som si už zvykla.
U dr Hederu ste nikto neboli? Rozmyšlam nad nim
v Prahe mas istotu ,ze ten nos dopadne naozaj dobre co tu na SK je mala istota
liliii
maš s nejakym chirurgom zlu skusenosť? Tiež si bola na operácii? Vždy to dopadne zle ak ma chirurg malo vedomosti na taketo operácie a diplom dostali iba nahodne. Inak v skutočnosti ak operuju nos netušia či robia nos spravnym postupom...
urcite by som neslas u na v SK na operaciu
Boli ste prosim vas niekto na operácii nosa u dr Tršku? Ak ano ako ste spokojny s výsledkom operácie?
chod do ciech na reoperaciu k dolezalovi alebo mestakovi