Mladší kolega ma pozýva na kávu

Príspevok v téme: Mladší kolega ma pozýva na kávu
sisa14

myslíte že môj o 10 rokov mladší kolega cíti ku mne niečo viac?pár dní sme robili na jednom pracovisku,robilo sa nám spolu fajn,potom sme sa vyše roka nevideli,ale veľa komunikovali na soc. sieti,napísal mi že si ma váži a má ma rád,niekedy to prešlo do flirtu,stále ma odvtedy pozýval na kávu,ja som stále stretnutie odsúvala,pretože som vydatá,hoci nie veľmi šťastne,teraz sme sa po vyše roku párkrát stretli,vždy mi dal nejaký darček,je medzi nami zvláštny magnetizmus,neviem to pomenovať,som zmätená,neviem ako ďalej...

ajajaja

no keby to bol kolega aspon vekovo primerany, ale takto to nema perspektivu ...ale ked niekomu by stacil vztah len tak na chvilu ,tak ok - proti gustu...

tony444

No aha, takze si si sama odpovedala. Je otazka casu,kedy s tym kolegom skoncis tam kde skoncis. Aj moj znamy riesi momentalne nejaku kolegynu, ktora ma priatela, tiez je zadana a zatial su to len kavy a obedy,ale zaujimave ze tam ta slecna chodi a ako hovoril,aj sa tesi. No asi tak.
Ale pamatajte, vsetko sa raz vrati !

sisa14

ďakujem za názory nech sú aké sú...chcem len podotknúť že manžel nejaví o mňa záujem a rok si žije po svojom,po rokoch sme zistili že máme málo spoločného,asi dosť dôležitá informácia,ktorú som zabudla spomenúť,s kolegom máme radi rovnaké veci,rovnaké záujmy a názory,preto sa spolu aj napriek veľkému vekovému rozdielu cítime dobre,napriek tomu nechcem prekročiť hranice,ešte som stále vydatá...

RNG

Je stare slovenske prislovie: prilezitost robi zlodeja" tj ked nechces mat problemy v manzelstve tak tu "prilezitost" odstran a venuj sa radsej manzelovi detom a podobne.

ojoj

nemyslím, že by ju chcel pret..., a na obyč. kávu nevidím v tom nič neseriozne, bežne chodíme s kolegami na kávu, a nikto zatým nič nevidí, nehľadá

PreHlupeZeny

vydata - nie veľmi šťastne ide na "kavu" s koelgom - čo sa pytaš či si maš isť zaj_bať?
choď šak je to jasne že sa ideš k_rviť. Keď už celkom aspoň to povedz manželovi, keď nechceš byť za k_rvu. V momente ke´d mu to zatajiš tak je to jasne ako facka. Ja byť tvoj muž ani by som o teba už nezakopol v momente keby si išla "na kavu"

milli11

Mlady je nadrzany a kedze asi nema uspech u rovesnicok, mozno si mysli, ze ty budes lahka korist. Vraj to zenam lichoti, ked o ma o ne zaujem mladsi chlap, citia sa potom mladsie a ziadanejsie, aspon to vsade pisu.

DzanaFX

...prečo hneď všetci vydedukovali, že ju chce len pretiahnuť? :-D Teda z ktorej časti daného príspevku ste to vydedukovali? :-D