Kolenná ortéza

Príspevok v téme: Kolenná ortéza
Annie.S

ahojte, som po 2. operácii ĽK. dôvodom bolo vyskakovanie jabĺčka, raz na urgente , mi dali ortezu, na koleno ..na ľave. potom som bola operovana, 1. operácia nepomhola ,a tak mi doktorka predpísala druhu ortézu. silikonovu. ale príšerne ma posledné dni bolí pravé koleno. môžem si dať ortézu na pravé? , lebo niekde som čítala, že ak používam orezu dlhodobo na jednej končatine, na druhu mi už nepomôže, lebo už je vytvarovana na " chorej " končatine.. ako to je? mám si radšej dať obväz ?

Jh

Nechajte si koleno doliečiť a nebudete potrebovať ani ortezu, moja mama mala veľké problémy s obomi kolenami, dávala si pichať hyalurónove výplne a bolesti neustupovali, nakoniec objavila tradičnú malajsku medicínu , seriózne po dvoch procesoch liecby bolesti ustúpili , chodi do schodov v pohode sa pohybuje žiadne lieky, kremy...

peter m

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

u mna pomohla kolenna orteza.www.ortoshop.sk tato bola vynikajuca

smudlooooooo

Dobrý večer, chcem sa spýtať minulý týžden som strašne spadla...som po operacii menisku na lavom kolene, len problem je ze teraz ma boli prave a presne tam kde je meniskus...Myslite ze moze byt hned po pade urobený meniskus? alebo to moze byt len narazene ?:(

Annie.S

no tá z urgentu, tu mi sestrička dala z takej veľkej kopy ortéz .. :) ale to bolo pred 6 rokmi , moc nepamätám..a tu silikonovu, na tu som dostala recept,a išla so m do ZD. potrieb a skúšala som .

a dnes , som bola 1x po tých dvoch op. na koliueskových korčuliach, a nebolo to ľahke, tak možno aj z toho, ale momentalne doma pracujem , tak by som potrebovala chodiť čo najlepšie ..:) skusim, tu z urgentu.
vďaka

sovičkaE

Dôvodom bolesti pravého kolena môže byť aj to, že ho viac zaťažuješ aby si sa vyhla bolesti ľavého kolena. Niekedy si to ani neuvedomujeme. Neviem či máš ortézu priamo vyrobenú na ľavé koleno, lebo ak ano, nemala by si ju nosiť na druhej nohe. Spomínala si, že si mala aj inú ortézu, skús použiť tú, ktorá nie je priamo vyrobená na tú končatinu.