Ako zrusim odber omegamarine forte tabletiek?

Juve

Mňa volali telefonicky. Pýtala rôzne údaje až som nakoniec hovor zrušila. Potom som našla v schránke list akože "Pozvánka darček zadarmo". Po prečítaní negatívnych komentárov na nete som návratku neposlala späť, ale hodila do koša. Ešteže dobre.

Steewe

Pozdravujem Vás. Existuje mnoho potravín ktorých kvapka uškodí rastline aj horšie. Všedci vieme aký výborný čistič je Coca-Cola. Jej koncentrovaný sirup je v podstate žieravna. A ajtak je to najpredávanejší nápoj na celom svete a zároveň krásne odstráni hrdzu z Vášho nárazníka :)
A k tej spoločnosti čo to predáva: Volali sa rôzne za posledné roky a predávali už kadečo. A vzdy si objednám prvú zásielku vlastne lebo je to ozaj len za poštovné. Z následným zrušením som ale nikdy nemal problém. Jeden telefonát na tú ich linku a produkty prestali chodiť. Jediné čo bolo premňa ťažké, bolo vymýľať si dôvod prečo to už nechcem.
Aj Omegamarine som rušil pár mesiacov dozadu.

Mili 5

Veľký pozor si dávajte na Omega marine forte + , robila som pokus ktorý som sa dozvedela od doktora, prepichla som tobolku a kvakla dve kvapky na polistiren , po chvýli ho rozožierali , ďalší pokus , dve kvapky na list izbovej kvetiny , som sa prekvapila nemilo, fľak tmavý ktorý sa neustále zväčšoval, keď som ho chytila do ruky bol ten fľak rozleptaný - pozor ľudia !!!!!!!!

0vecka

vam jebe? telefonicky to nema zmysel rusit... to ma zmysel iba ak by islo o serioznu firmu.. urcite pisomne a poslat to doporucene...

Nikola1256

Dobrý deň,
prosím Vás dnes moja dcéra zdvihla telefón nejakej paní z nejakej spoločnosti, ktorá ponúkala lieky omegamarine forte. Táto paní jej opísala výhody tohto lieku a moja dcéra (neplnoletá) teda potvrdila, že prvý balíček, pri ktorom máme zaplatiť LEN poštovné, chceme. Ako som sa však dočítala na internete, až také jednoduché to zrejme nebude a preto by som to najradšej hneď dnes zrušila, no telefón je vždy obsadený.
Prosím Vás poraďte mi, čo mám robiť.

panča

ako si sa dostala k odberu? dostala si zdrama vzorku do schranky, zaplatila si ,,iba,, postovne,,? najdi sek, alebo sprievodny letak a staci to zrusit telefonicky.Ale bo ak mas adresu, tak pisomne..fakt staci operatorke povedat, ze uz nemas zaujem o odber a chces to zrusit..ak by mala nejake reci okolo, normalne ju ZRUS, ze NIE..nechces