staci mi odpoved aj cislom...s tym ale ze napsete ako dlho trva vase milovanie resp.sex a kolko x pri tom vas manzel ,priatel vyvrcholi.
Dakujem
1x do 30 min. podľa toho, ... ak to má byť rýchlovka tak max.15 min. ak milovanie, tak 30 min. cca
Ja sa spravim za cirka pol hodinku, potom mam brutalny orgazmus:D a koniec.
tak sorry, ako ťa niekto tu môže brať vážne, ked si odpovieš pod iným nickom, akože je to niekto iný?!
a k čomu ti je ako táto "anketa" dobrá?! :DD
ale čo, ja som ti odpovedala číslami..
jeis maria robite z toho vedu....treba mi priemerny orgazmus u muzov nakolko do anket vypisuju hluposti....vidim ze aj tu. Hej diki spokojna...
ze schizofrenik...ani nevies naco to potrebujem,ale cakala som taketo reakcie,ze som nejaka zakomplexovana...ale mam to niekde :)
ešte si aj sama sebe odpovie ! :DDD milujem tieto anomálie :DDD
chcela som aj normálne prispieť, ale ked vidím, že autorka témy je schizofrenik, nie som si istá, k čomu jej vlastne moja odpoved bude..
ale budiš! :D niekedy raz, niekedy dva krát a niekedy aj 4x .. spokojná? :D
A co za divnu otazku si dala.Ved ako kedy ako kdo ale vecinou 1x a kolko 1 min.Staci ako odpoved
ahoj
tak moj priatel sa tak za hodinu milovania spravi raz ,neratam oral.S oralom 2x.
mmmm,nikto nic?
Najčítanejšie články
Jarné bundy dámske - ako si vybrať tú najlepšiu?
Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti
Najobľúbenejšie babské rady z kuchyne: Zatočte s chrípkou už v jej počiatkoch
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Oblečenie pre váš nový aktívny rok
Tajomstvo zdravých a silných vlasov: Ako zastaviť ich vypadávanie?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.