Vysadenie HAK (akne)

didi1023

Ahojte ja som mala s Hak tiež iba negativne skúsenosti, keď som ju vysadila prvy a druhy mesiac to bolo v pohode a potom to začalo vyražky, mastna pleť a total mastne vlasy. Trva to už skoro rok vyražky sa už trocha upokojili ale aj tak to nie je moc dobre, ja by som Hak už nikdy nebrala a tiež mi pomohli bylinkové čaje , prirodna kozmetika atd...

Anjelik 1805

Ahojte baby,

ja som tiež začala mať problémy s pleťou hneď po vysadení HAK a myslela som si, že mi už nič nepomôže alebo že mi pomôže len antikoncepcia ďalšia...čo je prosím pekne OMYL!!!
Vôbec si nedávajte predpisovať ďalšiu HAK a ani ku kožnej s tým nechodte!
Je to problém vnútorného charakteru a súvisí z očistou tela!
Žiadne tabletky do tela v žiadnom prípade nedávajte ;-)
Ja som mala predtým tak isto akné ako po vysadení, ale po vysadení som mala strašnú pleť...:-/ ale teraz? nechala som si poradiť od jednej panej čo so mnou chodí busom a zabralo to :-)
Proste stačí, ak prestanete jesť to, čo vám dráždi pleť, čiže robí vyrážky, pretože môžete mať nevyčistenú pleť aj pečeň...takže treba zistiť, ktoré jedlo, koreniny a všetko čo spapáte Vám robí zle na pleť a to treba proste vynechať z jedálnička...samozrejme ak máte chuť raz za čas, ale pozor, naozaj raz za čas si dať, ale len kúštik ;-) treba si nasadiť očisťujúcu diétu, najlepšie len 10dňovú...ja to idem skúsiť teraz a som zvedavá, ale určite to bdue mať dobrý vplyv na mňa pretože už len vynechaním potravín a dráždivých korenín sa mi pleť o 50% napravila :-) plus, treba piť veľa vody a žihľavového čaju, je očisťujúceho charakteru...no a samozrejme po tej očisťujúcej diéte treba prejsť na takú stravu, ktorá Vám robí len dobre a nerobí Vám vyrážky ;-)

Dúfam, že vyskúšate túto alternatívu, pretože cpať do seba tabletky sa nikdy nevypláca ;-)

JahO_Odka

Tiež som po vysadení HAK, už 3 mesiace. Pleť mám zatiaľ fajn, ale len vďaka kozmetike na akné. Ide to dosť do peňazí. Ale hlavne vlasy mi dosť mastnejú a zo začiatku aj dosť padali. Pleť je samozrejme tiež mastnejšia, póry sa mi zväčšili, ale aspoň to akné na tvári držím na uzde... ale zase sa mi občas vyhodia drobné vyrážky v dekolte, na ramenách a chrbte.
HAK už nikdy viac... len problémy sú s tým a nič to nerieši.

kokoon

Ahojte,

ja prave browsujem a hladam, co pomaha na priznaky \\\\\\\"po\\\\\\\" a zistujem, ze v tom nie som sama. Kiezby to bolo zadostucinenie, ale nikomu to neprajem.
Presne pred rokom som vysadila HAK a stale bojujem s akne (vzdy som mala bezchybnu plet, dokonca aj v puberte) a prednedavnom mi dokonca aj vlasy zacali padat. Nastastie s vahou problem nemam, ako som u mnohych citala.
Neviete nieco poradit, hlavne na tie padajuce vlasy????

Dakujem, velmi ocenim vase rady.

viki8683

ahojte! ja som vysadila min. rok v decembri, najprv totálna pohodička a asi po pol roku veľmi vyhádzaná pleť, nič nepomáha. problémy sa skôr či neskôr dostavia a nemusí to byť hneď. ale sú aj horšie veci, ako napr. to, že "vďaka" dlhodobému užívaniu HAK mám problémy s menštruáciou aj otehotnením. Nedoporučujem HAK, ak môžete, vyhnite sa jej, môže veľmi negatívne ovplyvniť váš život.

Nela41

Každej dievčine to začína prípadne nezačína inak.Ja si ani nepamätám, kedy to začalo tak prerastať do problému, postupne somsi všimla, že mám viac a viac vyrážiek a pomohla mi na to len ďalšia HAK (mastičky a vodičko od kožnej nepomáhali :().. poznám ale aj dievčatá, ktoré sa nevyhádzali takže by som to neriešila kým ten problém naozaj nepríde, predísť sa tomu asi aj tak nedá

mima0000

ja by som to tiez rada vedelaaa :)

plus hlavne kedy vam od vysadenia zacali tie problemy? hned? o mesiac? o tri?

dik!