Rozdielnost libid nam nici manzelstvo

Príspevok v téme: Rozdielnost libid nam nici manzelstvo
kontesa

....Vsetko nam pekne klape, ale ja milujem sex a moj manzel ho nemusi. Teraz je leto, snivam o sexe, nic nam nebrani, aby sme premilovali vikend, ale on nechce. Radsej skoro rano vstane z postele, len aby sa tomu vyhol. Takto je to uz od zaciatku vztahu. Najprv ma nabalil peknymi slovami (mala som 18, on 33, tak vedel, co zabera...), v posteli ukazal divy, no akonahle som sa k nemu nastahovala, so sexom sekol. Ma rad fajky aj ich casto dostava, ale mne to urobi oralne len asi raz za mesiac. Takto zijeme uz 15 rokov a ja neviem kam z konopi. Vydala som sa zanho preto, lebo som bola blaznivo zalubena, aj ked som teda vedela, ze sex neklape. Neviem, co to je, ked chlap po zene tuzi, neviem, co je to vasen. Robime to tak 5 minut tyzdenne, zvycajne na konicka. A nikdy nikde inde, len v posteli. Lebo on to inde a inak nechce. Mrzi ma, ze castokrat myslim na byvaleho, ja panna, on panic a sex sme mali denne niekolkokrat. S manzelom mame kazdy druhy tyzden tichu domacnost, lebo ja byvam podrazdena z nedostatku sexu. Stokrat som mu povedala co chcem a ako chcem. Ked iniciujem ja, povie, ze co to robim alebo mi rovno odtisne ruku, tak uz mam psychicky blok mu tam siahnut. Bojim sa, ze si uz nikdy v zivote poriadne nezasulozim:(((((((

Dadula56

Kontesa, my mozme s tebou maximalne sucitit, ale nic uzitocne, co by si este neskusila ti tu nikto neporadi. Maximalne to sexi tricko, ale o tom to az tak nie je, bezny chlap skace aj po babe vo vytahanom tricku. Tu sa maximalne mozes vykecat. Ak on odmieta to riesit, tak sa to jednoducho nevyriesi a to je kruta pravda, ktoru musis prijat, aj ked sa ti to nepaci. Mozno ma znizeny testosteron, ale co z toho, ked on nepojde na testy a ani nebude nic uzivat?Je to cisto o tom ako sa ty sama s tym vyrovnas, ako par sa s tym vyrovnavat nemozte, lebo on problem nevidi, neriesi. Sama si si uplietla na seba bic, vydala si sa z lasky, myslela si si, ze sa to zmeni. To je chyba, ale darmo uz plakat nad rozliatym mliekom. Teraz sa bud rozved alebo sa zmier, ze ako pises, si nikdy poriadne nezasulozis. Alebo nevera, hm...ak na to mas zaludok.

Maoam

ty si si ho vybrala, takze ziadna facka osudu

ak s nim chces ostat, tak si budes musiet najst muza na sexualne stretka tajne, tak to riesia aj muzi, tak co

kontesa

Jasne, ze som za tych 15 rokov vyskusala vsetko, doma chodim v priliehavom tricku, cez ktore mi [presvitaju bradavky, vytahane teplaky som nikdy nenosila, na ulici sa mi prihovaraju cudzi chlapi, ja nemam ziadny problem, staram sa o seba a vyzeram dobre. Nejaky problem ma on a co je najhorsie, nechce to riesit. Ja by som napriklad chcela, aby si dal urobit u lekara testy na testosteron, mozno ho ma znizeny, ale on to nijak riesit nechce. On to nechcel ani ked mal tych 33... Nikdy sa mu nestalo, zeby sa mu nepostavil, postavi sa mu hned ako 15 rocnemu. Len sa ku mne prituli v posteli a uz ho ma hore alebo ked pozerame telku a ked na to zareagujem, povie, ze je hladny alebo ze teraz nie. No nechapem to uz riadne dlho.

Ja viem, ze 99% chlapov chce sex, akurat je dobra facka od osudu, ze prave ja mam takeho, co nie. Nikdy predtym som o takom cosi nepocula, zeby chlap nechcel. Teraz viem, ze taki su, aj ked ich je malo.

Dadula56

Chyba bola, ze si sa zanho vydala a este vacsia chyba je, ze to takto ide 15 rokov, bez toho, aby sa to riesilo. A ak chces moj osobny nazor, tak sa to nezmeni, jednoducho on nechce sex. Cize bud sa rozvediete alebo to budes dalej trpiet.

Nela41

Môže v tom byť aj nejaká trauma, nestalo sa mu niekedy niečo "trápne" ? Napríklad, že sa mu nepostavil keď mal alebo iná hlúposť? Moja kamarátka napríklad nechce sexovať, lebo si počas sexu "prdla" z vagíny a príde jej to ponižujúce no :D

Nela41

Ajaj muž, ktorý nemá rád sex, to je už čo povedať. A čo ti na to hovorí, prečo to tak je? Snažíš sa byť sexi? Obliekaš sa pekne aj doma alebo chodíš vo vyťahaných teplákoch a pánskom tričku? Neviem si ozaj predstaviť takého chlapa :D ten môj by premiloval aj týždeň nie len víkend a myslím, že takí sú skoro všetci :D