Rozdielnost libid nam nici manzelstvo

Príspevok v téme: Rozdielnost libid nam nici manzelstvo
kontesa

....Vsetko nam pekne klape, ale ja milujem sex a moj manzel ho nemusi. Teraz je leto, snivam o sexe, nic nam nebrani, aby sme premilovali vikend, ale on nechce. Radsej skoro rano vstane z postele, len aby sa tomu vyhol. Takto je to uz od zaciatku vztahu. Najprv ma nabalil peknymi slovami (mala som 18, on 33, tak vedel, co zabera...), v posteli ukazal divy, no akonahle som sa k nemu nastahovala, so sexom sekol. Ma rad fajky aj ich casto dostava, ale mne to urobi oralne len asi raz za mesiac. Takto zijeme uz 15 rokov a ja neviem kam z konopi. Vydala som sa zanho preto, lebo som bola blaznivo zalubena, aj ked som teda vedela, ze sex neklape. Neviem, co to je, ked chlap po zene tuzi, neviem, co je to vasen. Robime to tak 5 minut tyzdenne, zvycajne na konicka. A nikdy nikde inde, len v posteli. Lebo on to inde a inak nechce. Mrzi ma, ze castokrat myslim na byvaleho, ja panna, on panic a sex sme mali denne niekolkokrat. S manzelom mame kazdy druhy tyzden tichu domacnost, lebo ja byvam podrazdena z nedostatku sexu. Stokrat som mu povedala co chcem a ako chcem. Ked iniciujem ja, povie, ze co to robim alebo mi rovno odtisne ruku, tak uz mam psychicky blok mu tam siahnut. Bojim sa, ze si uz nikdy v zivote poriadne nezasulozim:(((((((

Maoam

Magy: mal by si ma verejne pokarhat, to by ti urcite urobilo este lepsie ;-)

nehnevaj sa, ale ked sem pride niekto, kto isiel VEDOME do manzelstva s tym, ze sexualna dravost zo strany muza = 0, 15 rokov s tym zil a teraz chce riesit - tak co sa na to da odpisat?

kolko ma moznosti?
1. zmierit sa s tym
2. rozviest sa a najst si noveho partnera
3. ak je partner gay, tak prijat tento fakt
4. ak je partner traumatizovany a pod. - je to zasa len na nom, ci bude ochotny sa liecit
5. predpokladam, ze inak jej vyhovuje a manzelstvo je fajn, takze od neho odist nebude chciet, lebo inak je jej s nim dobre - kedze ostatni predo mnou uz vyssie uvedene body uviedli, tak ostal posledny, najst si niekoho na sexualne stretka, kto ju obcas pomiluje, ako si ona zela

Magy, si dost stary na to, aby si vedel, ze toto je casto funkcny model v XY domacnostiach.
On moze byt uzasny partner, manzel, stara sa o nu atd., rozumeju si, ale ta 15-rocna frustracia mladej zdravej zeny v sex. oblasti raz exploduje a moze znicit to, co m edzi nimi funguje.
Ale uprimne - nema ona pravo na sex? Ma.

rotunda

Tak uz je starší a ty uz tiez...možno ma inú :) bud rada že sa k tebe prituli len tak, mne sa to asi nestane :)

fero11111

fajcit mu vtaka jak taka trapka :))) klobuk dole a on ta raz za emsiac horkot azko polize och aky to ma niekto krasny zivot :D je to tazke ja viem ma asi byt auto zabezpeceny abo co odist ide tazko aj najst nejakeho schopneho je tazko ale najdi si milenca aspon ... ked uz od neho neodides

Magy

kontesa - nic v zlom, ale to si prisla pytat radu fakt dost skoro. ked to takto ide 15 rokov, tak je velmi mala sanca, ze to este zmenis. stareho psa novym kuskom nenaucis a zvlast ak on ani nespolupracuje, tak to mozes rovno zabalit, lebo je to mrhanie energiou. navyse si sa vydavala s vedomim, ze to tak je ako to je a toto mozes davat za vinu iba sebe.
z jeho pohladu si ty ta prilis aktivna, teda ma pocit, ze ten, kto ma problem, si ty.
a dokonca sa da povedat, ze sexualna tigrica, ktorou v jeho ociach si, je pre neho hrozba. preto uteka z postele.

v tomto pripade bude zrejme nutna extremna otvorenost a uprimnost a dokopat ho k zlomovemu rozhovoru. vydiskutovat si to (kludne, slusne a vecne, bez emocii alebo obvinovania) a najst riesenie.

Netusim ako mohla Maoam napisat taku detinsku hovadinu, ze najdi si milenca. robit nejake podrazy, hladat si milenca to je je skor cesta, ako spolahlivo zlikvidovat aj tu cast vasho manzelstva, ktora este funguje. Maoam, to, ze takto riesia svoje partnerske problemy viaceri este zdaleka neznamena, ze to je aj spravne. Skor je to ubohe a maximalne nefer.

Blondula

dalsi pripad toho,ze jednoducho laska a sex musia "spolupracovat" !!! ist do manzelstva s tym,ze sex je o nicom je velikanska hlupost a ako vidis ,ani po 15 rokoch sa nic nezmenilo !!! jedina moznost ktora sa mne osobne dost hnusi je najst si milenca !!!