Ahoj, poprosim aby ste uz NEkontaktovali na uvedeny mail :) dakujem. studovala som to len rok, ako to funguje tam dalej netusim, takze neposkytnem viac informacii. Chodila som do Trnavy, a s gymplom sa to da lazo plazo, z inej mozno trochu tazsie, ale tiez sa da, brigada popritom uplne v pohode..praca v labaku skor ziadna, okrem par cviceni tyzdenne, a vo vyssom rocniku prax, kde ale aj tak nic vy moc robit nebudete. predmety zdravotnicke/lekarske, kedze je to na fakulte zdravotnictva. a viac o uplatneni a vybavenosti neviem, moc som tam toho nezazil, kedze som tam uz nechodila. inak tato univerzita akoze organizaciou uplne v keli, takze okrem ucenia sa to chce brutalne pevne nervy na zvladanie veci, ktore ma fakulta zaobstarat za vas a neurobi to: vybavovanie si ucebne, kludne sa moze stat ze vam pride mail kedy mate prist na skusku/vyucbu a vyucujuci nepride, lebo jemu ziadny mail neposlali a vy ste teda prisli zbytocne, alebo ze nieco potrebujeme vybavit co sa tyka papierovaciek a nikto nebude vediet ako s tym dalej a pod. , tym nechcem nikoho odradzat :D ale je to tak a som rada ze som odtial odisla najskor ako som mohla :)(nemyslim odbor, ale fakultu)