Laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve

Simm-1

Ahojte, ano mam skusenost s tymto odborom.Studujem tento odbor v Trnave uz treti rok.Vobec tento odbor neodporucam zapisovat v Trnave ale radsej tak Presov,Ruzomberok,Trencin ako som pocula je to tam ovela jednoduchsie aj ked su tam prijmace skusky tak to berte ako vyhodu lebo na tomto odbore v Trnave nie su a na pociatku nas bolo az 92 co samozrejme musia pretriedit....System je tu nula...neinformovanost na prvom mieste,organizacia ziadna,profesori ako keby boli dohodnuty kolko studentov vyhodia pocas jedneho semestra,neferove hodnotenie studentov, cize od nalady profesora..Niekedy sa stane ze si doktory zvolia ustnu skusku a potom sa im na nu nechce chodit a nepridaju este opravne terminy takze studenty ostavaju bez tretieho opravneho terminu....Tento odbor si v Trnave vyzaduje vazne pevne nervy (lebo neviete kedy vyletite zo skoly)a ak sa nechcete kazdy semester stresovat tak ze nemozete v noci spat, lebo neviete ci vam to skusajuci da aj ked ste sa to naucili alebo neviete ako bude naladeny alebo ako to ma naplanovane ze aky pocet studentov dnes vyhodi tak sem radsej nechodte.Som tu uz treti rok (zazrak)a teraz keby ma nechali niekde v labaku samu tak by som si nevedela dat rady,lebo sa tu vsetko len bifli a studenti niekedy nevedia ani o com sa to ucia a nemaju ponatia robit v labakoch lebo malo praxi a tento odbor si podla mna vyzaduje viac praxi.Vela stastia prajem vo vybere fakulty a odbore. :)

elis18

Ahoj, poprosim aby ste uz NEkontaktovali na uvedeny mail :) dakujem. studovala som to len rok, ako to funguje tam dalej netusim, takze neposkytnem viac informacii. Chodila som do Trnavy, a s gymplom sa to da lazo plazo, z inej mozno trochu tazsie, ale tiez sa da, brigada popritom uplne v pohode..praca v labaku skor ziadna, okrem par cviceni tyzdenne, a vo vyssom rocniku prax, kde ale aj tak nic vy moc robit nebudete. predmety zdravotnicke/lekarske, kedze je to na fakulte zdravotnictva. a viac o uplatneni a vybavenosti neviem, moc som tam toho nezazil, kedze som tam uz nechodila. inak tato univerzita akoze organizaciou uplne v keli, takze okrem ucenia sa to chce brutalne pevne nervy na zvladanie veci, ktore ma fakulta zaobstarat za vas a neurobi to: vybavovanie si ucebne, kludne sa moze stat ze vam pride mail kedy mate prist na skusku/vyucbu a vyucujuci nepride, lebo jemu ziadny mail neposlali a vy ste teda prisli zbytocne, alebo ze nieco potrebujeme vybavit co sa tyka papierovaciek a nikto nebude vediet ako s tym dalej a pod. , tym nechcem nikoho odradzat :D ale je to tak a som rada ze som odtial odisla najskor ako som mohla :)(nemyslim odbor, ale fakultu)