Bola som na operácii v jednej sukromnej klinike. Za operáciu som dala spolu so všetkym 1500 eur. No bola som dosť sklamana z toho ked mi chirug kazal chodiť na pooperačne kontroly ,sice k nemu ale do štatnej nemocnice (kde tiež pracuje)
Myslite že ak robil kontroly v štatnej tak mal ešte aj od štatu nejake peniaze za tie kontroly?
Aky mate nazor? Podla mna je to dosť nespravoslive že som zaplatila na sukromnej klinike a nakoniec kontroly boli v štatnej. A pritom neišlo o to žeby chirurg aj týžden na tu sukromnu kliniku neišiel pretože on tam operuje skoro každy den a ak aj neoperuje ma objednanych pacientov na konzultacie tak kludne mohol robiť aj tie kontroly. Nenapada ma nič ine jedine že by mal aj od štatu ešte nejake peniaze za kontrolu v štatnej nem.
Operácia na sukromnej klinike a kontroly v štatnej nemocnici. Je to spravne?
klara ale ja som chodila len na kontroly, nebola som na operacii. ten lekar mi tym usetril dost penazi, fakt to bol charakterny clovek.
je to sukromna klinika, tak prepodkladam, ze podpisovala aj nejaku zmluvu? tam musia byt spomenute aj veci na co mas narok.
a mala si predtym na nich referencie, bol tam nejaky tvoj znamy? ked das konkretne meno kliniky, mozno sa vyjadri niekto, kto ma prave s nimi skusenosti.
ak ta nejako odrbkali, tak ti to narovinu nepovedia :) ALE aj tak by si sa mala lekara otvorene a s kludom opytat, ci je to bezny postup a preco je to takto riesene.
pardon oprava: štatnej klinike nie sukromnej
Dpč. Weird, ak je to tak ako píšeš tak ma dobre odrbkali. Mn evôbec nedal na výber kam chcem isť na kntrolu hned povedal a už aj v sprave bolo napisane kontrola na tej sukromnej klinike
Jasne že v tých 1500 eurach su aj kontroly, potom anesteza, material, jedlo, operácia.
Myslýš teda že ak urobil kontroly v štatnej nemocnici, tak ma aj od štatu niečo z toho? Iny dôvod nevidim ak na tu sukromnu chodi skoro každy deň, niekedy aj každy deň ak treba. Kludne mohol robiť kontroly na tej sukromnej, ved si tam ludia platia za "luxus" sukromie...
no neni to mala suma, ale mas tam zahrnutu pooperacnu starostlivost, pocet kontrol alebo nieco take? lebo inak by si si kontroly na sukromnej klinike asi musela hradit, nie?
moja skusenost: bola som u sukromneho lekara, platila som za navstevu samozrejme ale navrhol, ze mozem chodit k nemu radsej do statnej nemocnice, kde som mala kontroly hradene cez poistovnu = chcel mi usetrit prachy.
ale inak si nesvojpravna? ved sa ho narovinu opytaj. zaplatila si si dost, mas na to plne pravo ;)
Vitaj v 21. storici...
kde su ludia vychcani...
jedine co mozes asi robit je mu zauctovat viac za vodu v restauracii napriklad..
ludia budu odrbavat za peniaze viac a viac..
a v tych 1500eur, v tej fakture je aj kolonka ze pooperacna kontrola ci nieco take ?
mozno ak by mu poistovna nepreplatila nic, tak by to stalo napr 2000eur a mozno je fakt odrbavac :D