zakazuju nie je samozrejme ten spravny vyraz...ale priklad-ideme niekam, a kamaratka mi vravi, ale nedavaj si suknu a opatky...alebo mi povedia, ze sa citia hlupo ked som tak oblecena, kym oni maju rifle a tenisky...alebo raz som si vsimla ked som prisla do skoly v sukni a opatkoch, ako jedna prevratila oci...hovoria mi ze po tom po mne furt niekto hladi (co si ja absolutne nevsimam a je mi to jedno)...nenosim to preto aby som putala pozornost, ale preto ze sa mi to proste paci,uz mi dokonca aj povedali ze chalani hovoria ze vyzeram ako k...a, pritom nenosim ziadne vystrihy, ani sukne ledva pod zadok...
Kamaratky mi "zakazuju" sukne a opatky
tak este raz...to co mi kamaratka hovori nie je moj zivotny problem, ani sa z toho nejdem psychicky zrutit, len ma to niekedy zamrzi...po druhe, ziadny chlap mi nikdy nepovedal ze vyzeram ako k...a, to som sa dozvedela od tej kamaratky ze to niekto povedal...po tretie, nenosim sukne co ledva zakryvaju zadok, ani nic vulgarne, normalne sukne, saty, tricko bluzka bez akehokolvek vystrihu
Tak ja neviem damy. Suknu, ktora je par cm nad kolenami nepovazujem za minisuknu. Za minisuknu povazujem toto: www.foxracing.sk , a to je pre mna vrchol nevkusu. :-D
Tak ja neviem damy. Suknu, ktora je par cm nad kolenami nepovazujem za minisuknu. Za minisuknu povazujem toto: www.foxracing.sk , a to je pre mna vrchol nevkusu. :-D
Ked ti trčí zadok, tak to neni uz sukňa podľa mňa. Ale bežne vidim ženy v krátkych sukniack nad kolená a nepríde mi to zvlastne. Ak nemajú tučné nohy.
Aja02 nie každá minisukňa musí pôsobiť ako od číňana, na tom, že žena okolo 20 nosí minisukne nie je nič zvláštne:D Záleží na tom, ako to celé pôsobí, jasné, že minisukňa s nápisom Hello Kitty na zadku a k tomu ružové tielko s flitrami a výstrihom po pupok je prinajmenšom nevkusné. To však neznamená, že vhodne zvolená minisukňa nemôže pôsobiť elegantne a žensky. A tak isto štekle.
Aja, protokol-mozno mate odlisny pohlad na to co je minisukna...:) leba cosi co ledva zakryva zadok ja nenazyvam minisuknou ale opaskom:D a to je podla mne nevhodne v akomkolvek veku:D
Každý nech ti nosí to, čo uzná za vhodné, v čom sa cíti príjemne a pohodlne... tiež mi to pripadá zo strany tvojich kamošiek, že ti závidia. Napríklad ja som zažila také situácie, keď sme ako partia šli na metalový koncert (samozrejme, patrične vyobliekaní) a jedna kamoška došla na vysokých opätkoch, v šorktách, v tričku s výstrihom a s kabelkou, takže to vyzeralo dosť komicky, vzhľadom na udalosť :D.
Protokol, preco pod kolena? Zvelicujes. Pre dospelu zenu je podla mna minisukna nevhodna. Zaujimavo a putavo obliect sa da aj bez toho, aby si na seba zena navliekla suknu, ktora jej ledva zakryva zadok. Neviem si predstavit, ze nejaka 30- rocna zena nosi oblecenu minisuknu. To uz by som si asi naozaj pomyslela, ze nema ziadnu sudnost.
kazdy nech si nosi co chce ale musi prijat fakt ze vzdy budu ludia ktorym sa nieco nebude pacit...ja mam rada kratke sukne, sortky a pod. a som zvyknuta na to ze niektorym zenam je to trnom v oku, niektore mierne zavidia, niektori chlapi si myslia ze som sexy, ini ze vyzeram ako... mozem mat vsetkych na haku...maj aj ty...
Nerozumiem prečo. To akože po 20ke treba nosiť sukne pod kolená?