Ahojte viete mi poradiť nejaký darček priatelovi ? Potrebujem niečo originálne, sme spolu 2 roky a zatial vždy boli moje darčeky originálne, ale už bolo tých sviatkov tolko, že nemám tušenie čo mu kúpiť.
Napr. som mu kúpila na mikuláša sypané čaje (má ich rád :)), povyrábala som mu kopec darčekov, na narodeniny upiekla torty,na vianoce dala značkové hodinky...ale vždy v nejakej originálnej forme aby na darčeky nezabudol a vždy bol neskutočne rád.
Máte nejaké nápady? Rozmýšlam nad kopačkami a futbalovou loptou pretože má veľmi rád futbal len sa bojím že ked to nebudem kupovať bez neho tak mu nebudú sedieť.. :-/ máte nejaké zaujímavé nápady?
O nijakých kondomoch ani trenkách a tak nerozmýšlam, nezdá sa mi to ako vhodný darček...
Darček
co tak obaja skocit padakom ? ja som k vyrociu dala priatelovi tandmeovy skok padakom od adrop-u a pacilo sa mu to mimoriadne
Jednoznačne niečo originálne. Nie také čo sa dá kúpiť v každom obchode a má to každý. Sprav mu napr. tričko na ktoé mu navrhni svoj vlastný dizajn. Dá sa to napr. tu: www.vlastnapotlac.sk
Daruj mu ruzu. To ho prekvapi.
:DDD
To su problemy...
ked ma rad futbal, co tak mu dat spravit tricko (dres) jeho oblubeneho klubu, s jeho menom na chrbte...a kludne aj s tvojou fotkou na prsiach :)
* oprava, keď tie kopačky budem kupovať bez neho...