Dobrý večer chcem sa poradiť. Už som zúfalá, každý mi hovorí, že sa hnevám oprávnene, len oni dvaja akosi nie. Našla som si nového priateľa. Zoznámila som ho celej mojej partii a samozrejme aj mojej blízkej kamarátke. Všetci spolu vychádzame, ale mám pocit, že môj partner a kamarátka spolu akosi viac. Niekedy presuniem našu schôdzku s priateľom na neskorý večer lebo nestíham kôli domácim práca. Priateľ s úsmevom povie, že v poriadku a tým to hasne. Vždy, potom na druhý deň sa mimochodom, len tak medzi rečou dozviem, že kedže som ja nemohla, tak priateľ išiel na kávu, na pivo na cigaretu s mojou najlepšou kamarátkou alebo ju vyváža kade tade keď potrebuje. Stále im to opakujem dookola, že mi to prekáža, že sa cítim odstrčená. A že ja s partnerom máme vzťah a nie priateľ ja a moja kamoška. Už neviem čo mám robiť,priateľ mi povedal, že som asi chorobne žiarlivá. Ale nedávno som sa zase dozvedela, že kamoška bola u priateľa doma a to som dokonca nebola ešte ani ja. Čo si o tom myslíte ?
Ja, moj priateľ a moja kamarátka
to co mas za uzasnu "kamaratku"?sorry ale je to dobra hlupana ked vie ze ti to vadi a aj tak toto robi... sa divim ze sa snou este bavis a on je dobry blbec tiez...vykaslala by som sa na oboch!
myslim, ze ziadna normalna zena by toto netolerovala.samozrejme, ze to nie je normalne.a este dokonca ked bola u neho prva a ty nie tak to je uz cudne. mozno spolu aj spavaju co vies...povedz mu na rovinu, ze ti to vadi. ja by som prerusila aj kontakt s tou kamoskou. keby bola normalna tak ti do vztahu neserie.
bohuzial, podla napisaneho to vyzera, ze tvoj priatel a tvoja "najlepsia" kamaratka sa akosi do seba zahladeli. ale je prilis skoro na definitivny sud, kazdopadne damske navstevy u zadaneho chlapa su vzdy podozrive. nemusi ist nutne o podvadzanie, ale uplne s kostolnym poriadkom to tiez nie je.
Myslim si, ze tvoj priatel ta ma za obycajnu handru a spolu s tvojou akoze kamaratkou sa na tebe dobre zabavaju. Ked vie, ze ti to vadi a namiesto toho, aby tie stretavania obmedzil ta nazve radsej "chorobne ziarlivou", tak mu asi na tebe nezalezi. Cudujem sa, ze este s takym idiotom chodis...