Dobrý večer chcem sa poradiť. Už som zúfalá, každý mi hovorí, že sa hnevám oprávnene, len oni dvaja akosi nie. Našla som si nového priateľa. Zoznámila som ho celej mojej partii a samozrejme aj mojej blízkej kamarátke. Všetci spolu vychádzame, ale mám pocit, že môj partner a kamarátka spolu akosi viac. Niekedy presuniem našu schôdzku s priateľom na neskorý večer lebo nestíham kôli domácim práca. Priateľ s úsmevom povie, že v poriadku a tým to hasne. Vždy, potom na druhý deň sa mimochodom, len tak medzi rečou dozviem, že kedže som ja nemohla, tak priateľ išiel na kávu, na pivo na cigaretu s mojou najlepšou kamarátkou alebo ju vyváža kade tade keď potrebuje. Stále im to opakujem dookola, že mi to prekáža, že sa cítim odstrčená. A že ja s partnerom máme vzťah a nie priateľ ja a moja kamoška. Už neviem čo mám robiť,priateľ mi povedal, že som asi chorobne žiarlivá. Ale nedávno som sa zase dozvedela, že kamoška bola u priateľa doma a to som dokonca nebola ešte ani ja. Čo si o tom myslíte ?
Ja, moj priateľ a moja kamarátka
Autorka, ved ukaz, ze mas hrdost. Nechaj ho. Ak za tebou neskor pride, ze sa zmeni, ze sa uz bude chovat inak, tak ho chces ty, mozes ho vziat spat na milost. Ale ak zacnu spolu chodit oni dvaja, iba zistis, ze si urobila dobre, ze si nechala takeho nevernika. Si predstav, ze by si uz bola za neho vydata, mali aj deti. To by sa ti pacilo, keby ty si sa musela starat o domacnost a on by ti behal za druhou?
Spolocnu buducnost? Uz to vidim. Ty budes doma upratovat, varit, prat, zehlit, starat sa o deti a on si bude chodit uzivat s tvojou kamoskou.
Uz som to pisala x-krat, ale musim znova. Chodila som s byvalym a jedneho dna som sa dopocula, ze sa zapozeral do inej. Ked som sa ho na to opytala a povedala mu aj meno tej zeny, prisahal, ze on taku zenu vobec nepozna. O nejaky cas uz povedal, ze ju pozna, ale ze je to iba jeho dobra kamoska. Samozrejme, ked som sa rozculila, preco mu pise o polnoci alebo preco sa s nou sam stratava, ja som bola ta ziarliva a co ho obmedzuje.
A potom, bez toho, aby to oznamil najprv mne, uz som iba videla na FB jeho zmeneny status, ze chodi s nou. Toto na FB bol taky sok, ze som ho poslala s nadavkami niekam ... a odvtedy je pre mna nic. A bonus, nedavno sa uz zobrali.
On ti ešte dáva ultimátum??
Dosť mi vadilo, keď si jedna moja kamoška takto rozumela s bývalým, pretože to znamenalo, že sme mali v podstate verejný vzťah - presne ako ty. Keby som sa jej chcela zdôveriť s niečím tak to spravím, keď nie, tak nie. On mal predsa svojich kamarátov, mal sa zdôverovať im. Povedala som im, že mi to vadí a prestali s tým. V tomto prípade ja zas svojej kamoške dôverujem.
Ide o to, že ak by si sa s ňou rozumne porozprávala a vysvetlila, že ti ich vzťah prekáža (alebo minimálne by mohli prestať s tými návštevami u seba doma a preberaním vašich súkromných vecí), ozajstná kamoška by to chápala a vyhovela ti. A mala by tvoju dôveru.
A ten frajer, to je tiež číslo. Dávať ti ultimáta... Chcem vidieť ženu, ktorej by toto nevadilo.
Uvazujem o rozchode ale som z toho uplne zdrtena. Rozmyslame spolu uz aj o buducnosti.
Autorka, ty s nim este chces pokracovat???
Po tom ultimate? Keby mu na tebe zalezalo, mozno len trochu, tak by to zmenil. Ale on ma zjavne tvoje stastie niekde v r...
On dal tebe ultimatum, ze ked budes mat vyhrady, tak sa s tebou rozide???
Podla mna len caka na to, ze vybuchnes zo ziarlivosti a urci rozchod. A o kratky cas uz budu oni dvaja par. Pockat, mozno uz aj su par, mozno uz spolu aj spavaju. Hovoria si dovernosti a dovera zblizuje.
Laska musi byt naozaj slepa.
Som tu zas. Ďakujem za rady a ochotu :-) Ten vzťah je niečo ako popisuje používateľka Slnecnica. Strašne si sadli ako kamaráti. Ale mňa mrzí, ze to nedokážu tolerovať mne. A dokonca frajer mi dal ultimátum, že nič medzi nimi nieje, je to jeho kamoška - dobrá kamoškam že ak budem takáto, že mu nebudem veriť a bude mi to prekážať, nasleduje koniec. Ale ja som až nadmieru spoločenská, trávim vačšinu času s ním, alebo s nimi. Ale oni aj ten ostatok trávia spolu ešte navyše. Vadí mi, že už nemôžem 100pro doverovať mojej priateľke a zároveň ani jemu. Mám pocit, fakt že sme traja. Lebo keď má nejaký problém so mnou frajer, ona to vie prvá a ja sa jej musím pýtat čo sa deje, lebo ona vie všetko. Mrzí ma, ze nemáme s priateľom akosi svoje tajomstvá a súkromie ale máme verejný vzťah. To je zatiaľ všetko. Ozvem sa, ak to bude nejako pokračovať. :-) Držte palce.
hm, zalezalo by od najblizsej situacie, tazko takto radit...ale urcite by som priatelovi povedala, ze koncim vo vztahu a nie kvoli nejakej chorobnej ziarlivosti, ale ze nerespektuje moje namietky, ze mi to vadi...a ak by ho to nenastartovalo, tak nie je viac co riesit...
zuzi, ja viem, ale aspon by im sposobila dobry sok. :DDD A co take by si navrhovala?
Mna by zaujimalo, ked su vsetci spolu a autorka da pusu frajerovi alebo sa s nim objime, ako sa tvari a chova ta jej naj kamoska? Pretvaruje sa alebo jej to vazne nevadi?
Nie je tu autorka, nevieme, ako a ci to vyriesila. :((( Hadam ju to nedorazilo, co sme o nich napisali.
tak takymto hysterickym sposobom by som to ja teda neurobila...vymyslela by som nieco inteligentnejsie
Kamoske povedz: "Uz vsetko viem, ty stetka!" A frajerovi strel facku alebo kopni do guli a povedz mu, ze s takym ku...om ako je on nebudes!