stal sa to 2x co mi priatel vysvetloval co je to penis. Minule,ked som ho spokojovala rukou,robila som to nie najlepsie,nato mi zacal prednasat o penise.
Citila som sa strasne trapne a neschopne.Popri tom som si ani neuvedomovala,ze to robim s tlakom,v pravej ruke mam viac citu nez v lavej ale to je jedno.
Vcera sa stalo to iste.Milovali sme sa,bola som na nom na konika,a bola som velmi vpredu (tiez som si to isto neuvedomovala,lebo sa nam smykala plachta na zemi a v rychlosti som sa musela nejak pohnut dopredu) no a prste namiesto toho ze by mi povedal nech idem nizsie zeby sa nestal nejaky uraz,nepovie nic a po celkom uzasnom milovani -pre mna uzasnom ,az som si myslela ze som mala dobry vykon prislo take ako sklamanie. Zacal mi zase rozpravat o tom ako penis stoji,aky je tam sval, k comu moze dojst beriem ako normalku ale ako neschopnej to vysvetluje...mna sa to trosku aj dotyka,tym ze som dost na sexe ,,zavisla,, myslim nan vzdy nemam hut vobec...som sklamana hlavne zo seba........
Ked som sa ja nevedela spravit pri oralne,povedala som mu len nech strieda jazyka prsty sucasne,lebo sa nedokazem pri vecnom drazdeni klitorisu spravit...ale nehovorila som vyklad o tom ako to mame my zeny ,co je citlive co mi robi dobre atd...
Ako by ste brali vy tie vecne prednasky?Ticho sedeli a pocuvali a UCILI SA ako spravne to robit?vzdy sa mi taky odpor postavi k nemu a to ma mrzi :(