Citim sa neschopna

Príspevok v téme: Citim sa neschopna
ali1

stal sa to 2x co mi priatel vysvetloval co je to penis. Minule,ked som ho spokojovala rukou,robila som to nie najlepsie,nato mi zacal prednasat o penise.
Citila som sa strasne trapne a neschopne.Popri tom som si ani neuvedomovala,ze to robim s tlakom,v pravej ruke mam viac citu nez v lavej ale to je jedno.

Vcera sa stalo to iste.Milovali sme sa,bola som na nom na konika,a bola som velmi vpredu (tiez som si to isto neuvedomovala,lebo sa nam smykala plachta na zemi a v rychlosti som sa musela nejak pohnut dopredu) no a prste namiesto toho ze by mi povedal nech idem nizsie zeby sa nestal nejaky uraz,nepovie nic a po celkom uzasnom milovani -pre mna uzasnom ,az som si myslela ze som mala dobry vykon prislo take ako sklamanie. Zacal mi zase rozpravat o tom ako penis stoji,aky je tam sval, k comu moze dojst beriem ako normalku ale ako neschopnej to vysvetluje...mna sa to trosku aj dotyka,tym ze som dost na sexe ,,zavisla,, myslim nan vzdy nemam hut vobec...som sklamana hlavne zo seba........

Ked som sa ja nevedela spravit pri oralne,povedala som mu len nech strieda jazyka prsty sucasne,lebo sa nedokazem pri vecnom drazdeni klitorisu spravit...ale nehovorila som vyklad o tom ako to mame my zeny ,co je citlive co mi robi dobre atd...

Ako by ste brali vy tie vecne prednasky?Ticho sedeli a pocuvali a UCILI SA ako spravne to robit?vzdy sa mi taky odpor postavi k nemu a to ma mrzi :(

ali1

dakujem :)

maoam,dnes som s nim nebola,hned ako budem a dojdeme k tomu,vypustim z ust tvoje slova...som zvedava ako to vezme :)

alibi

dakujem :)
tak snazim sa,to je pravdamozem povedat,ze sa v tom vysvetlovani vyziva,ako stale..vsetky problemy riesi tak ako keby logicky ,aj uplne hluposti uplne do podrobna,ale to je teraz jedno,tak ao pises...:) sice sa bojim ze nam to celkovo prestane klapat,lebo spolu len telefonujeme a tak divne,on vie ze nie som v pohode ale povedal ze sa ani pytat nebude (podla mna si uvedomil,ze ta jeho teoria bola maximalne trana a mierne ponizujuca)
ked ja ho velmi milujem viem ze aj on mna,lebo vela obetuje pre mna to je fakt,ale niekedy dokaze tak nepriamo ublizit,neze ublizit,ale proste clovek zacne mat zmiesane pocity....:(

a zacinam mat predstavy z jeho znamostami v minuosti...:/ale to uz len z tej mjej povahy,len si komplikujem situaciu,ako vzdy

alibi

tvoj dementko si na tebe pekne pestuje ego, citi sa ako pan ked moze poucit mladu pipku, citi sa vtedy dolezity a strasne mudry lebo ma viac skusenosti. ocividne ma sam nejake problemy so sebavedomim ked si to takto uboho riesi na o 8 rokov mladsej babe, ktora robi vsetko preto, aby bol stastny. stavim sa, ze v momente ked dava prednasky tak to robi ako ucitel v skole a tvari sa ako prezident pri novorocnom prejave. a tipujem, ze vobec nie je dobry milenec a spolieha sa na to ze ty na to neprides lebo si mlada a neskusena. par rokov ta takto bude nicit a znechuti ti sex celkovo,poznaci ta na cela zivot. vazne si s nim pohovor ze toto si neprajes a ked s tym neprestane nech ide do riti. znies ako mila a inteligentna osoba nemusis znasat po svojom boku despotu.

Maoam

ked sa ta opyta na dovod, normalne mu to otvorene povedz

koho by bavil sex, ked je pocas neho neustale poucovany, buzerovany a kontrolovany?

ako skuseny muz o 8r starsi od teba majuci za sebou X zien by fakt nemal mat problem ukazat ti priamo v akcii, co ma na mysli a nie ti pocas toho prednasat :DD

spamätaj sa a nedaj sa buzerovat a hlavne prestan mu neustale vo vsetkom vyhovovat a tocit sa okolo neho, akoby bol pupkom vesmiru...

Maoam

ali1: kym budes takto premyslat, nic sa nezmeni

ty sa snazis vo vsetkom mu vyhoviet, este aj keby ze ty nemas chut na sex a on hej, napriek nechuti a tomu, ze ta uprostred sexu zacne poucovat a buzerovat, sa budes snazit mu vyhoviet, len aby on bol spokojny a len aby si ty mala pocit, ze za nieco stojis

tebe musi dopnut v hlave, co sa u vas deje a ked ti to dojde, prides na to, ze to, ako zmyslas je uplne kontraproduktivne

vy dvaja sa k sebe inak dokonale hodite, typy ako on si vyberaju presne take typy, ako si ty

:-//

ali1

dakujem dievcata,pekne sa zapajate,vy mi davate rozum,v podstate mne psychologicku ani nebude trebat :)

neviem,ja som taktiez taka citlivka,az mavam fakt zvlastne myslienky...neviem najblizsie kedy dostanem chut na sex,lebo mam totalny odpor voci tomu teraz...ak k tomu dojde-milovat sa,a ja nebudem mat cht,mam sa aj napriek tomu s nim milovat? bojim sa,ze potom nas sexualny zivot nebude pestry...clovek nikdy nevie. Alebo ako mu mam v najblisej situacii naznacit,ze nemam chut? a aky dovod uviest?

Strasne ma to trapi dievcata...kto vie,ci je so mnou spokojny....mam taky mensi otaznik v hlave

Sejla

Súhlasím s Maoam, je to úbožiak, ktorý si svoj hnev kvôli problémom s erekciou, vybíja na tebe. Si mladá a neskúsená, len preto mu to toleruješ. Ktovie ako sa s tým bude vysporadúvať neskôr a či chceš kvôli láske obetovať tú sexuálnu stránku. Keď sa s ním nerozídeš, tak aspoň s ním pekne zájdi k doktorovi a nájdite príčinu jeho problémov. A mohol by vyhľadať aj psychológa, aby ho naučil, ako sa vyrovnať s takou - pre muža veľmi citlivou, disfunkciou.

Maoam

ali1: kde som pisala o neschopnych zenach v minulosti?

pisala som o mozno neskusenych, ze si mozno take vyberal (co bol len tip, odhad), ktore mu lahsie naleteli na tie jeho vecicky, ktore robi + buzeraciu, lahsie je zakryt komplexy a problemy v sexe pred clovekom, ktory nema velmi s kym porovnavat a ktory je submisivny

skusena baba,ktora nie je submisivna by hned vedela, o co mu ide a o com to je

ali1

Maoam

dakujem,mas pravdu :) vies ja som povaha citliva,mna sa fakt ddost veci dotkne a hlavne ked ho poprosim nech mi o tom nerozprava aj napriek tomu pokracuje a nie len co sa toho tyka....musi dokoncit co chce povedat,vysvetlit aj ked sa to nepocuva prijemne...ale presne to iste urobim,ked nastane taka situacia ako predvcerom zosadnem a poslem ho k urologovi,ako pises:)

inak mam otazku,ked si pisala ze to mozno kvoli tym neschopnym zenam co mal v minulosti-preco neschopnym,hm?co ak boli schopnejsie ako ja?

Maoam

ali1: erektilna dysfunkcia ma mnoho pricin, od hormonalnych, cez problem s cievami, psychicke atd az po kombinaciu viacerych, takze vzdy treba ist za urologom a nechat sa vysetrit

stavim sa, ze S TEBOU to nic nema spolocne, len si to na tebe vylieva, takze nabuduce z neho zosadni a odporuc ho pekne k urologovi a hlavne, prestan byt submisivna a nereaguj na jeho sceny po tom, ked mu to povies

musis si urcit hranice a hlavne byt dosledna

ali1

presne tak ako pisete dievcata,mal vela zien,ci mladych neviem ale mal aj starsie ako spomenul....JE PRAVDA PRESNE JAK PISETE, je o mna o 8rokov starsi....mozno si myslel ze budem tisko pocuvat ako pocuvala som ale tak ironicky som sa zasmiala a kyvala hlavou,lebo mi prislo fak smiesno,ako keby bol nejaky ucitel sexu a ma pri sebe nejaku pannu kt. chce byt taka skusena ako on.

Neviem,ale velmi zvlastne sa citim po tom.....co si o sebe dokelu mysli

Maom

uuuupne s tebou suhlasim,lebo casto sa stava ze nevie udrzat erekciu....neraz povedal ze pojde za urologom , lebo ked je vsetko OK povie ze to bude testosteron (lebo maka azdy den v posilke) drhy x povie ze to je unava treti x ze ja som v zlej polohe-hoc som bola ale asi ze treba hlasit ze straca erekciu...ale budis

ma s tou erekciou problem,ale moze to byt aj tou navou ze?lebo on fakt maka na sebe,stravuje sa velmi chudobno nema ani tolko energie...