Ziarlim na zeny, ktore mozu nosit mini

Príspevok v téme: Ziarlim na zeny, ktore mozu nosit mini
nestastna1

od narodenia mam na pravej nohe hemangiom, cez cele stehno az po koleno.pomoc lekarov som uz vzdala, je to neoperovatelne, vraj ani laserom sa to neda odstranit, mozno tak v amerike:( odmalicka mam kvoli tomu komplexy, prezliekat sa na telesnej bol horor, suknu som nemala cele roky, kupalisko vylucene, raz som to skusila a tie pohlady mi sposobovali len uzkost.nikam nechodim, zacinam byt kvoli tomu hnusna aj na priatela, ktory tvrdi, ze mu to nevadi, ale po pekne babe v mini sa rad pozrie.nenavidim seba a prenasam to na neho, vycitam mu, ze nech si najde taku, ziarlim nehorazne na vsetky tie baby, ktore sa mozu promenadovat v kratkej sukni.ako sa mam s tym vyrovnat??? cele roky kvoli tomu len trpim, nenavidim svoj zivot

jablko11

1. s chlapom, čo sa pozrie po inej, by som nebola
2. problém s hemangiómom treba riešiť u psychoterapeuta. ten ti vysvetlí, že by si sa mala mať rada taká, aká si, a že nejaký "fľak" na nohe nie je prekážkou šťastia.

Zaran

Vôbec sa tým netráp,prosím ťa,nos čo chceš a nepozeraj na druhých,čo si myslia,ja mám od roka a pol po operácií obrovskú jazvu cez celé pravé koleno aj trochu nižšie,dokonca je nižšie než to ľavé a vôbec sa s tým netrápim.nosím sukne,šortky v pohode,niekedy sa pousmievam nad tými pohľadmi cudzích :D ale chápem ťa,tiež som bola frustrovaná z toho ale prešlo to,teraz mám 15 rokov

malinka94

Mala by som v pi. na tvojom mieste ako na to ludia pozeraju...jednoducho ignorovat,nie vsetci sme dokonaly,ver tomu ze aj tie co si minisuknu dovolia a vyzeraju dobre,zavidia...malokto je so sebou spokojny az malokto...neries okolie....si zamestnana?dobre zametnana? mna isty cas trapilo okolie,lebo nam zavideli s priatelom,je nam super,ae kedze som slaba povaha a zacala som to vsetko krasne ignorovat,dospeli sme s priatelom k tomu ze odcestujeme do anglicka,kde ta ludia vobec neriesia ,a ine vymozenosti-jazyk,peniaze...iny zivot,iny ludia,nebavi ma ten skazeny svet tu ...:)

Blondula

moja...musis sa pozerat aj po inych zenach a nie len po peknych mini !! ja som uz videla tolko hroznych zien v mini,ze ty by si sa medzi nimi urcite stratila !! neber to tak zle...su aj "hnusnejsie" nohy !! .... ako bolo spomenute,aj keby si mala nohy ako srnka,aj tak by sa priatel kukol na inu ! bohuzial to je zivot a po inych ludoch pozeram aj ja :D

zewa

Sup na psychoterapiu. Evidentne s tym nikto nema problem len ty. Ty by si lubila svojho priatela a bol by pre teba pritazlivy keby ten hemangiom mal on? Hm?

čerešňa

A čo? Však nech sa pozerajú a čumia po Tebe keď si dáš minisukňu, alebo sa vyzlečieš do plaviek. Však nemáš lepru, ani žiadnu nákazlivú chorobu, je to \\\"len\\\" estetický problém. Je to Tvoj život a Ty ho chceš prežiť rovnako plnohodnotne ako ostatní. Každý sa pozrie raz, možno dva krát, ale tam to končí. Veď predsa nik Ti nemôže vyčítať čo máš na nohe a že to musíš skrývať. Neubližuj sama sebe, len Ty sa môžeš cez to preniesť a keď budeš kráčať v minisukni s plným sebavedomím, budú Ťa tak vnímať aj ľudia. Viem, ľahko sa mi hovorí, keď nemám ten problém, ale snažím sa vžiť do Tvojej situácie. Očumovačov si nevšímaj, z nich nežiješ.

jajaja295

tvoj priatel je s tebou a ma ta rad taku aka si, aj s flakom na nohe..a nevybijaj si na nom zlost, keby chce nejaku v minisukni, tak je s nou..kazdy chlap sa pozre po zene v minisukni, na tom nic nie je