od narodenia mam na pravej nohe hemangiom, cez cele stehno az po koleno.pomoc lekarov som uz vzdala, je to neoperovatelne, vraj ani laserom sa to neda odstranit, mozno tak v amerike:( odmalicka mam kvoli tomu komplexy, prezliekat sa na telesnej bol horor, suknu som nemala cele roky, kupalisko vylucene, raz som to skusila a tie pohlady mi sposobovali len uzkost.nikam nechodim, zacinam byt kvoli tomu hnusna aj na priatela, ktory tvrdi, ze mu to nevadi, ale po pekne babe v mini sa rad pozrie.nenavidim seba a prenasam to na neho, vycitam mu, ze nech si najde taku, ziarlim nehorazne na vsetky tie baby, ktore sa mozu promenadovat v kratkej sukni.ako sa mam s tym vyrovnat??? cele roky kvoli tomu len trpim, nenavidim svoj zivot
Ziarlim na zeny, ktore mozu nosit mini
1. s chlapom, čo sa pozrie po inej, by som nebola
2. problém s hemangiómom treba riešiť u psychoterapeuta. ten ti vysvetlí, že by si sa mala mať rada taká, aká si, a že nejaký "fľak" na nohe nie je prekážkou šťastia.
Fiha... tak tolko povzbudivych slov... asi odpadnem.
Mam radost.
Vôbec sa tým netráp,prosím ťa,nos čo chceš a nepozeraj na druhých,čo si myslia,ja mám od roka a pol po operácií obrovskú jazvu cez celé pravé koleno aj trochu nižšie,dokonca je nižšie než to ľavé a vôbec sa s tým netrápim.nosím sukne,šortky v pohode,niekedy sa pousmievam nad tými pohľadmi cudzích :D ale chápem ťa,tiež som bola frustrovaná z toho ale prešlo to,teraz mám 15 rokov
Mala by som v pi. na tvojom mieste ako na to ludia pozeraju...jednoducho ignorovat,nie vsetci sme dokonaly,ver tomu ze aj tie co si minisuknu dovolia a vyzeraju dobre,zavidia...malokto je so sebou spokojny az malokto...neries okolie....si zamestnana?dobre zametnana? mna isty cas trapilo okolie,lebo nam zavideli s priatelom,je nam super,ae kedze som slaba povaha a zacala som to vsetko krasne ignorovat,dospeli sme s priatelom k tomu ze odcestujeme do anglicka,kde ta ludia vobec neriesia ,a ine vymozenosti-jazyk,peniaze...iny zivot,iny ludia,nebavi ma ten skazeny svet tu ...:)
moja...musis sa pozerat aj po inych zenach a nie len po peknych mini !! ja som uz videla tolko hroznych zien v mini,ze ty by si sa medzi nimi urcite stratila !! neber to tak zle...su aj "hnusnejsie" nohy !! .... ako bolo spomenute,aj keby si mala nohy ako srnka,aj tak by sa priatel kukol na inu ! bohuzial to je zivot a po inych ludoch pozeram aj ja :D
Sup na psychoterapiu. Evidentne s tym nikto nema problem len ty. Ty by si lubila svojho priatela a bol by pre teba pritazlivy keby ten hemangiom mal on? Hm?
A čo? Však nech sa pozerajú a čumia po Tebe keď si dáš minisukňu, alebo sa vyzlečieš do plaviek. Však nemáš lepru, ani žiadnu nákazlivú chorobu, je to \\\"len\\\" estetický problém. Je to Tvoj život a Ty ho chceš prežiť rovnako plnohodnotne ako ostatní. Každý sa pozrie raz, možno dva krát, ale tam to končí. Veď predsa nik Ti nemôže vyčítať čo máš na nohe a že to musíš skrývať. Neubližuj sama sebe, len Ty sa môžeš cez to preniesť a keď budeš kráčať v minisukni s plným sebavedomím, budú Ťa tak vnímať aj ľudia. Viem, ľahko sa mi hovorí, keď nemám ten problém, ale snažím sa vžiť do Tvojej situácie. Očumovačov si nevšímaj, z nich nežiješ.
tvoj priatel je s tebou a ma ta rad taku aka si, aj s flakom na nohe..a nevybijaj si na nom zlost, keby chce nejaku v minisukni, tak je s nou..kazdy chlap sa pozre po zene v minisukni, na tom nic nie je
, ze sa obcas pozrie za inou povrchnou krasou, to predsa patri k zivotu