od narodenia mam na pravej nohe hemangiom, cez cele stehno az po koleno.pomoc lekarov som uz vzdala, je to neoperovatelne, vraj ani laserom sa to neda odstranit, mozno tak v amerike:( odmalicka mam kvoli tomu komplexy, prezliekat sa na telesnej bol horor, suknu som nemala cele roky, kupalisko vylucene, raz som to skusila a tie pohlady mi sposobovali len uzkost.nikam nechodim, zacinam byt kvoli tomu hnusna aj na priatela, ktory tvrdi, ze mu to nevadi, ale po pekne babe v mini sa rad pozrie.nenavidim seba a prenasam to na neho, vycitam mu, ze nech si najde taku, ziarlim nehorazne na vsetky tie baby, ktore sa mozu promenadovat v kratkej sukni.ako sa mam s tym vyrovnat??? cele roky kvoli tomu len trpim, nenavidim svoj zivot
Ziarlim na zeny, ktore mozu nosit mini
haluzka
hmm, pytal somsa preto, lebo mnoho ludi by menilo za nieco ine..
napr len tkay priklad:
moj brat ma cukrovku, ale moze lepok/laktozu
ja mam alergiu na lepok/laktozu, no nemam cukrovku
co je horsie? :)
je to niekedy komicke, ked ideme do restauracie..
najvacsia sranda by bola kombinaciac oboch..
a tych chorob existuje hadam neobmedzene mnozstvo..( alebo ich kombinacii)
ale pytal som sa aj preto, lebo aj ked ma niekto skutocne (aspon matematicky_ horsiu chorobu, tak malokedy vie pochopit cloveka, co ma mensiu chorobu.
to je ako:
"ach, preco mam cukrovku?"
a niekto odpovie "blbec! bud rad ze mas len cukrovku!"
ale ja sa pytam "preco? ved niekto nema cukrovku"
NORMALNE je nemat cukrovku.. ale mnoho ludi utesuje inych tym sposobom, ze "moze to byt horsie"
ale nechapem preco (nie ze by sm nechcel, alebo ze na nich nadavam, ale skutocne nechapem) nikto (alebo malokto) nepozera na vec tak ako ja "ale moze to byt aj lepsie!" alebo mohlo by..
mozno aj s chorobami je to ako s partnermi ? :D
niekto by radsej zobral chorobu vnutornu a niekto vonkajsiu :)
neviem... ale viem jedno, ze ludia dokazu byt SVINE, a to teraz myslim tych ludi, co imbecilsky zazeraju na ineho cloveka.. JASNE ze su zvedavi atd.. ale mohli by sa krotit..
(myslim na ulici zazerajucich)..
je to ale komplikovany problem.. avsak poznam ludi, ktorym sa stala nejaka nehoda (napr vybuch plynu a vacsina tela spalena tretim stupnom) a predsa chodia na verejnost v kratasoch a kratkych trickach..
ale poznam aj takych, co nechodia..
chyba nie je v nich, ale v ludoch, co debilne zazeraju.. preto chapem zakladatelku temy, ze nechce chodit von takto..
lebo ich proste demotivuju, nie je to prijemne..
neviem ale ako na to reagoat, tiez by som skor podporoval nejaku zmenu myslenia.. hlavne z dovodu, ze na smrtelnej posteli jej bude šum a fuk ze kto na nu zazeral a kto nie.. kiezby si to uveodmila aj zakladatelka temy :)
ale zase, som aj proti psychologom, lebo si myslim, ze kazdy clovek moze byt psychologom sam sebe.. (minimalne tak, ze si na papier napise + a - ak ide/nejde von, atd..)
naozaj treba ludi ignorovat, alebo ja preferujem ich spatne urazit, ak zazeraju, tak extremne, ako mi to len predstavivost dovoli a do len z dovodu, aby som otocil zabavu na ich ucet, konieckoncov na srmetelnej posteli sa budem mat na com rehotat.. (ked je niekto magor a zacina si, tak musi si byt vedomi ze moze schytat uder spat :D na margo zazerania..)
nestastna1
fakt kasli na inych :)
aj ked zazeraju, po 25 sekundach sa ich zrak nalepi na iny bod zaujmu (napr billboard, tych tu mame dost, alebo prave na tej minisukni..)
a teba pustia z hlavy.
STOJI ti tych 25 sekund za zmareny den?
vybuduj si nejaku "imunitu" alebo neviem ake slovo to je, ale cital som ho tu :) proti zazeraniu a budes OK..
a ked si toto vybudujes, nedufaj, ze prestanu zazerat.. budu aj nadalej a vies preco? lebo budu OBDIVOVAT tu odvahu a schopnost nerobit si z veci velku hlavy a schopnost uzivat si zivot aj napriek kozmetickym chybickam krasy..
drzim palce :) naozaj, neprestavaj bojovat.. nemas co stratit ;) gogogo :)
Brala by som aj moznost hemangiomu na celej tvari a vsetkych styroch koncatinach, ak by som sa zbavila mojich nemoci.
lost, nebudem specifikovat, ale som vdaka nim plne invalidna a moj zivot je casto cirym utrpenim.
Jablko, ano, mas pravdu. Po zenach sa nepozeraju gayovia. ;-) Normalny, zdravy muz sa pozrie po inej zene. Tak ako sa zena pozrie po muzovi. To, ze je niekto vo vztahu nerobi z ludi automaticky slepcov, ale nazor ti neberiem.
Moje nervy, ja by som vymenila moje choroby za hemangiomy trebars aj na oboch nohach...nestacila by si sa divit, aky je hemangiom banalny problemik.
Aja02,
nepoznáš každého muža, tak nemôžeš tvrdiť, že každý sa obzerá po iných. Ja poznám takých, čo to nerobia.
Nie je to príspevok k téme, ale nedalo mi nereagovať na vetu typu "každý robí to a to". Nie - všetci sme iní. "každý robí to a to" je prehnané a nepravdivé tvrdenie.
Jablko, kazdy muz sa pozera po zenach. To, ze je muz zadany/ zenaty este neznamena, ze je slepy. Aj tvoj muz sa pozera po inych zenach, len to mozno nerobi tak "okato". ;)
Ale k teme. Ak ti to naozaj tak velmi vadi, tak zajdi za psychologickou. Ta ti pomoze. Zacni sa mat rada.