Dobrý deň,
máte niekto skúsenosti s chudnutím s nasogastrickou sondou? Prípadne s Nep Diet? Naozaj to funguje? Koľko to stojí?
Chudnutie s nasogastrickou sondou
JUK, prosím ťa vzhľadom k dátumu príspevku, je jasné, že to chudnutie sondou bola len ďalšia kravina na chudnutie, lebo sa to nejako neujalo, posledne sa písalo o tom v roku 2012. Veď to je fakt vrchol blbosti dávkovať si živiny zbytočne cez nos , ked človek vie jesť, Keď už dokážeš nejesť normálnu stravu 10 dní (čo je asi najväčší problém), tak potom asi nerobí problém piť z toho prášku celý deň, nie?. A nie si sama, kto má problémy s nadváhou, ale ver tomu, že podobnými nezmyslami ani zázračnými tabletkymi neschudneš. A na nete je obrovské množstvo diskusií, kde ľudia chudli zdravým spôsobom, len treba pouvažovať čo je reálne aj keď namáhavé, a čo len snaha zarobiť na predaji šmejdov. To, že sa neobžieraš neznamená, že ješ to čo by si mala. Základný repept je úprava stravy doobeda sacharidy, poobede už len zelenina a bielkoviny, vynechať bielu múku a cukor plus pridať pohyb.
Super rada "xdanielax" od niekoho kto zrejme nikdy nemal problem schudnut. Neobzieram sa a mam aj tak viac kil. Lekari nezistili nic co by svedcilo o hormonalnej nerovnovahe atd. Necudujem sa cloveku, ktory je rovnako zufaly ako ja, ze vyhladava extremy. A clovek ako ty by ho mal skor podporit a dat dobru radu a nie deprimovat a odcudzovat.
Super rada od niekoho kto zrejme nikdy nemal problem schudnut. Neobzieram sa a mam aj tak viac kil. Lekari nezistili nic co by svedcilo o hormonalnej nerovnovahe atd. Necudujem sa cloveku, ktory je rovnako zufaly ako ja, ze vyhladava extremy. A clovek ako ty by ho mal skor podporit a dat dobru radu a nie deprimovat a odcudzovat.
muc: ale áno
nasogastricka sonda nesluzi na chudnutie.
V živote by som si takúto blbosť dobrovoľne nedala. Mne stačilo nedobrovoľne.
a čo ten Nep Diet? tam sa nedáva sonda, ale sa ten roztok pije. A pýtala som sa, či niekto má s tým skúsenosti, nie aký má na to názor.
najlepsia na chudnutie je akutna pankreatitida a to najlepsie 4x za sebou - vyskusane, ucinne, i tu sondu si uzijete, schudol som 28 kg ;-)
Ludia ktori toto skusaju sa nedaju nazvat inac, nez hlupakmi. Kludne im to poviem do oci.
uz nevedia co od radosti!
sa spamatajte.
obzierate sa cely zivot a potom toto???
Nie aby ste boli radi, ze mozete jest normalne!
Chod do nemocnice a povedz cloveku, co je na hadickach ze aj ty to chces, dobrovolne, lebo uz nevies co od dobroty len si strcit hadicku do nosa.
POUZIVAJ ROZUM ak nejaky mas!!!!!!!!!