Chcela by som sa opýtať či nemá niekto podobný problém ked sa moj priatel do mna spravy pocitujem vnutri velké palenie. Neviem čo s tým mám robit. Stretli ste sa už niekto s tym?
Ked sa do mna spraví.. pali ma to
Ale to moze byt aj tim ze si ho chlap umyje neakym telovym gelom tesne pred a moze podrazdit vaginu a alergia sa mislim prejavuje vyrazkami
Podla mna to musi byt alergia.
Hmmm, ja byvam vlhka az prilis, tak neviem.Ale urcite to stipe ked sa ide nasucho ale to aj bez toho,aby sa do baby chalan spravil...a mna to stipe len, ak sa spravi.. hmmm
Dievcata ale pozor na prvy pohlad sa moze zdat ze ked to chlap do vas strekne ze vas to pali s toho ale keby ste pozorne citaly letaky na antikoncecii ze pri uzivany antikoncepcie je potom zena malo alebo vobec vlhka tak to stipanie je s toho treba kupit lubrigacny gel ale bez tich prichuty a ak to potom bude stipat aj tak to bude alergia
Je to mozne?
Aj mna to pali.... je to alergia.Inak ma to viacero bab aj kamoska
je to smutne ale aj v dnesnej dobe kde su same alergie byva aj alergia na sperma tak nezavidim
Strieka kyselinu,alebo má pálivý lubrikant,prípadne Ti spôsobí ranky,ak drie na sucho.
Hej, na semeno:D
nie si na nieco alergicka?