takze, mam priatela vyse 5 rokov, nebyvame spolu, stretavame sa vzdy ked je cas(praca,skola), vzdy ked sme sa pohadali a nahodou siel s kamosmi a kamoskami von som ziarlila hlavne na tie kamosky lebo boli zrazu pritulne a to su podstatne mladsie dievcata.
stalo sa dva krat pocas vztahu ze som si pisala s chalanmi - bolo to len pisanie nic viac a vtedy som sa ako keby namotala ale vzdy to skoncilo pisanim nastastie..bolo to v obdobi kedy som citila ze partner nema o mna az taky zaujem.je mi jasne ze v ramci kamaratstiev si aj on pisaval s babami..
ale teraz som spoznala chalana, ja ako skor tichy clovek si dokazem uprimne kecat len sniektorymi..a tento chalan je taky ze pride a mame o com, pisali sme si tri dni..a opat som v tom ..namotana az po usi..horsie je ze ho stretavam aj v praci.. ako sa spravat aby som nebola na hambu? ci ako to mam nazvat..ako skryt nieco co mi zasa len blbne v hlave? :D
Ulet, vztah, blbnutie?
ja som si to nikdy ani nemyslela..len proste nikdy to nebolo takto.. ze napr nikdy nechapala ze ked niekto lubi ze dokaze zmenit svoj zivot a robit veci ktore nerobil..ale teraz mi mozno trosku chyba to ze som sa najprv nevyvyjala ja svojim nejakym smerom..
a som zrela na vztah .. niesom ten typ costrieda partnerov..
celkovo ma mrzi ze to je takto ..a to ze sa namocem to je a prejde
Asi čakaáš, že ťa bude tvoj priateľ baviť a priťahovať celý život. Tak to si na omyle. A zjavne sama nevieš čo chceš. A ked sa necháš namotať od pisateľa po troch dnoch, tak nie si zrelá ani na vodičak a nie to ešte na nejaký vzťah. Nič v zlom...