Má 16 a už asi od 12-13 sa fakt veľmi stará o svoje vlasy. Používa rôzne značkové šampony, pre riedke vlasy,jemné,kondiconere,masky, bezoplachové kúry,rozne vlasové vody,vlasové aplikatore , spreje pre lesk,papá vitamíny... Mne sa zdá, že je toho fakt moc . Vlásky ma teraz vážne krásne, len sa bojím , či jej v buducnosti nezačnu padať alebo tak .. Môže sa to stať ? Ďakujem
Dcéra a jej prehnaná starostlivosť o VLASY
ja som tiez zavisla na vlasovych pripravkoch,geneticky by som mala mat hrozne vlasy,ako maju zeny aj z otcovej,aj z maminej strany,ale ja mam velmi pekne a zdrave,velakrat mi ludia hovoria,ze mam pekne leskle vlasy mam 40r,dobre zarabam,ale aj tak viem,ze to stoji dost penazi, rozne sampony,bezoplachove kury,tekuty keratin, tekuty hodvab, proteinove infuzie:-)ale aj caj z cerstvej zihlavy na jar...tiez myslim,ze ak na to rodicia pre kocku maju,nech si radsej umyva vlasy,to je lepsia zaluba,akoby sa mala v 16tich vlacit po nociach...kazdu s inym nabijakom...
ja mam 32 a od svojich asi 14 rokov robim s vlasmi to iste a mam ich krasne,dlhe po pas a vobec nepadaju a nie su suche !! ked som chodievala do prace,kazducky den som si ich umyvala.teraz som na materskej,tak ich tolko neumyvam :D nefajcim,nepijem,nedrogujem,tak si doprajem aspon dobry kondicioner alebo masticku na ksicht :DDD
zalezi, ake super znacky to pouziva, tie vlasove pripravky obsahuju vela chemie, co je fakt zbytocne zatazovanie zdravych vlasov i ked naoko vyzeraju pekne.
decko nefetuje tak je problem ze si umyva casto vlasy?:D
tiez si myslim, ze je to prehnane. ak si neznicila vlasy odfarbenim alebo daco podobne, ma urcite vlasy zdrave a prehnana starostlivost ich zatazuje. starat sa o seba treba samozrejme a v 16tich uz ma na to vek, ale staci ak bude mat doma kvalitny sampon, balzam, nejaku masku raz za tyzden a nejaky bezoplachovy sprej alebo olejcek na konceky. a radsej papat zdravo ako tabletky. zarobi si na tu kozmetiku sama?
Podľa mňa to teda až tak normálne nie je :) Všetky tieto serepetičky idú z peňaženky jej mamy, nie? Ja som tiež mladá, starám sa o seba, ale takéto kvantum kozmetiky si je zbytočné na seba kydať.
Ono dobrý šampón, dobrý kondicionér a nejaký zinok so selénom stačia maximálne.
Keď sa o seba takto stará už od 12 rokov, tak ďakujem pekne mať doma takúto požieračku peňazí.
každý človek by sa mal o seba starať :) aj keď mladučké dievčatá to "trošku" preháňajú čo už :D a neboj sa nezačnú , budú pekné (vlasy) ak používa kvalitnú kozmetiku :) je lepšie kydať na vlasy než na pleť :D to už je horšie...nezabúdaj , že všetko ide do krvi...a radšej nech je veľa ovocia a zeleniny , než umeliny jesť.
myslím,že je to normálne,ved je to mladé dievča a chce sa páčiť.Niekomu viac záleží na postave,niekomu na vlasoch,a tie prípravky čo si kupuje,tak to si kupuje každá,nemusíš sa báť.
áno, čím viac chémie do tela, tým lepšie!!!