Bez orgazmu - depka

Príspevok v téme: Bez orgazmu - depka
bezorgazmu

ahojte, som s priatelom 4 roky a este som nezazila vaginalny orgazmus :( som z toho v depke, ked z kazdej strany pocuvam ako kazda druha ho zaziva pri kazdom sexe, niekedy aj viackrat za sebou. Hrozne mi to chyba, ja neviem co mam spravit aby sa mi to konecne podarilo. snazim sa uvolnit, nemysliet na to, nesnazit sa pri sexe len to jedno dosiahnut, ale nejde to.. Uz to mam v hlave , ked ideme na to tak hned ma napadne, ci sa mi to podari alebo zase nie. som z toho vazne smutna.. kvoli tomu ma bohuzial v poslednej dobe sex vobec nenaplna a ani nemam nan taku chut vie niekto poradit? alebo viete o nejakom sexuologovi v Ziline, alebo online?
dakujem za kazdy prispevok.

LETICIA

porozpravaj sa z partnerom, ja mam stal ked si dame vankus pod zadok a nie hned hore dole hore dole s takym pubertalnym sexom to je na prd, skuste experimentovat, my sme nato prisli a stale to funguje a hlavn ked si poto zapriem nohy o jeho stehna a dam vyssie zadok fuuuu.

Sandokan

Ale vies o tom ze niektore zeny zaziju iba klitoriaalny niektore Iba vaginalny niektore ziaden a stasne oba ale tvoj pripad bude ze aj ked sa na hlavu postavis nedosiahnes ale pocas sexu musis sama drazdit klitoris a bude to lesie

bezorgazmu

dakujem za rady a nazory :)

s vinom som to uz skusala. bola som viac uvolnena ale aj tak nic.. sex mavame ako kedy, niekedy 20 minut niekedy minutu, ako kedy :)

vyskusam s tym vankusom..

a moj priatel sa mi paci, praveze svalnati opalenci nie su zrovna moje typy :)tak si nemyslim, ze je to tym, ze by ma nepritahoval.. aj ked ta myslienka ma uz napadla, ze sa mi to s nim asi nikdy nepodari :( ale menit ho kvoli tomuto nebudem..

Sandokan

Ja neviem ci ho aj zo sucasnim partnerom zazijes?Ja osobne mislim ze keby si nasla neakeho pekneho vysokeho opaleneho tak zazijes aj viacejkrat za sebou.Ale nechcem ty radit aby si sa rozisla alebo podvadzala

yyyyyyyyyyyy

Ja sa robím každý večer keď zaspávam a tiež keď vstávam,somozrejme že v sprche automaticky ako každá,skušala som to s vibrátorom skoro hodinu,no dosiahla som istu hladinku vzrušenia a stoplo sa to. Môj keď sexujeme vydrží tak desať minut,tiež to je o ničom. Tak to robíme tak,že buď začneme 69 a spraví ma až k orgazmu a potom zasunie a spraví sa on...ešte by som to chcela skusiť s tou mašinkou na pieste,možno by som ho dostala,ale to len tak naokraj...čaute baby,stačí kvalitný orálik s drsným jazýčkom..verte!

TROLFACE

AHA no tak su sice zeny ktore sa vedia viac x zasebou urobit ty neviem asi nepatris potom medzi ne ale pred sexom uspokojit zenu je podla mna blbost ...dam ti radu vlastna skusenot inak ti poradit neviem ...kupte si vino on nech si da trojku aby viac vydrzal :P (ked ma stym problem heh jaj a ako dlho vam trva sex nieje prilis kratky zena potrebuje kus viac casu) ty si daj decak xD dajte si kvalitnu predohru az kim nebudes v rozpakoch a potom zacnite sukat xD najlepsie by bolo keby si bola ty dole pod zadok vankus aby ti stymuloval bod G a robte to a sustred sa na vzrusenie nie nato ze uz nech je tu a ajtak nepride blabla... podla statistiky sex ma trvat od 3-7-10 min neviem kolko mas ty mozna mas moc dlhy moc kratky

bezorgazmu

s klitoralnym problem nemam, ten mam skoro vzdy. ale chcela by som ten druhy. viem ze je vela zien co ho nemaju, ale myslim ze kamosky, s ktorymi sa uprimne bavim, by ma hadam neklamali. ved naco by to robili? a zvyknut si nechcem :D

predohru mavame ako kedy. niekedy je dlha, niekedy je kratka, niekedy nie je.. priatel sa ma skoro vzdy najskor snazi uspokojit na klitorise a potom vacinou mavame sex. ako kedy kazdy krat je to inak.. a stale nic. je mi moc luto ze nepatrim medzi tych stastnych 30 percent :(

pan d.

Mne jeden uceny pan povedal: zvyknite si. A bol to exorcista, ktoremu sa zo mna nechcelo vyhanat tych vsetkych necistych duchov:D

trolface

hej hej never babam co pisu ze kazda 2 ma vag.orgazmus hlavne ze kazda druha vypisuje podobny problem alebo skor by som povedal rovnaky problem ako mas ty vag.orgazmus zaziva len 30% zien 70% klitoralny mno ta tak...a pred sexom mate predohru ??? kvalitnu ale?! kolko to trva at... toltiz predohra pri sexe ma velku ulohu..predsatv si ze si ze varis gulas a rovno nasypes do kotlika vsetko naraz varis 10min a chces ju uz jest no co chuti ti ??? lebo mne by urcite nechutila...zenu treba pripravit a hrat sa snou VARIT VARIT VARIT a ked uz budes citit ze uz to na teba ide tak chod sexovat a uvidis ze to pride raz dva ....

xxxxxxxxxxxx

ja tiez neverim zeby kazda druha mala vaginalny skor klitor.orgazmus... ale aj to by som neprehanala ze kazda druha... a este to tak ze kazdy raz a niekolko krat za sebou :DDDD