Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem odísť do zahraničia

Deria

mozes sa na tvojho kamosa isto spolahnut? praca sa tiez nehlada lahko....a myslim, ze vsade je to rovnake. fuha, jaby som sa teda bala, len tak na blink, ty mas teda odvahu!
este jedna zavazna vec: rozhodne sa postaraj o zdravotne poistenie, inac riskujes sakramentsky!

DzanaFX

0vecka no hej, čítal si jak soms a šla pozrieť domov, jak mi vybielili izbu? Prvý dôvod prečo odísť...Druhý je ten, že mi padla škola, neuznali mi zrušenie poplatku a nemám na ňu peniažky, dávam si odklad, tak si tak hovorím, čo okrem psa mi tu ešte ostalo? Tak pes pôjde dočasne k môjmu EX, no a ja idem na vandrovku :-D.... Akože nie je mi všetko jedno, že mám odísť do sveta, len ma drží nad vodou, že aspoň kamoš tam je...Sama by som asi nešla...Dúfam, že sa rozbehnem a nebudem mať problém ísť kamkoľvek :-)

DzanaFX

Ta veru že lepšie jak SK, však tu nie je žiadna budúcnosť, išla by osm aj do Nemecka, ale nikoho tam nemám a jazyk viem, základy..:-D Dosť základné základy :-D Ale raz pôjdem aj do Nemecka, lebo chcem vedieť aj po Nemecky....Len nech sa odrazím konečne :-)

0vecka

2 DzanaFX taliani su hole zadky ... tu v nemecku ich mame plno :-D

inak ani aj nieje raj na zemi ale vzdy lepsie ako SK...

DzanaFX

Aj ja by som radšej šla do Anglicka, nebojte sa, aj to tak plánujem, Taliansko je len poistka...Ale fakt s aposnažím skôr do Ang. :-) Ďakujem

karkulkaa

to netuším s tým úradom, ale asi by si to mala nahlásiť...a s tým paušálom - skús sa ísť spýtať do centra, mali by ti vedieť poradiť

byť na tvojom mieste, tak si vyberiem Anglicko pred Talianskom