Ahojte, rada by som odišla do zahraničia, nakoľko mi tu padli moje plány :-(...Avšak vôbec neviem, kde čo ako, poplatky, vybavovačky, poisťovňa??? Čo všetko musím vybaviť a koľko peňazí (minimum) mi treba?? Je tu niekto, kto je v zahraničí a vedel by mi pomôcť? Ďakujem...
Chcem odísť do zahraničia
2 Deria ak tam ma kamosa tak ma minimalne kde byvat pochybujem ze by ju len tak poslal na ulicu...
mozes sa na tvojho kamosa isto spolahnut? praca sa tiez nehlada lahko....a myslim, ze vsade je to rovnake. fuha, jaby som sa teda bala, len tak na blink, ty mas teda odvahu!
este jedna zavazna vec: rozhodne sa postaraj o zdravotne poistenie, inac riskujes sakramentsky!
0vecka no hej, čítal si jak soms a šla pozrieť domov, jak mi vybielili izbu? Prvý dôvod prečo odísť...Druhý je ten, že mi padla škola, neuznali mi zrušenie poplatku a nemám na ňu peniažky, dávam si odklad, tak si tak hovorím, čo okrem psa mi tu ešte ostalo? Tak pes pôjde dočasne k môjmu EX, no a ja idem na vandrovku :-D.... Akože nie je mi všetko jedno, že mám odísť do sveta, len ma drží nad vodou, že aspoň kamoš tam je...Sama by som asi nešla...Dúfam, že sa rozbehnem a nebudem mať problém ísť kamkoľvek :-)
a tak ked si zdrhla z domu tak asi nemas problem sa odhodlat na nieco... takze sa ti to asi podari :)
2 DzanaFX taliani su hole zadky ... tu v nemecku ich mame plno :-D
inak ani aj nieje raj na zemi ale vzdy lepsie ako SK...
to netuším s tým úradom, ale asi by si to mala nahlásiť...a s tým paušálom - skús sa ísť spýtať do centra, mali by ti vedieť poradiť
byť na tvojom mieste, tak si vyberiem Anglicko pred Talianskom
2 DzanaFX do talianska nechod pre boha.... :-D