Co som za cloveka?

Príspevok v téme: Co som za cloveka?
mary55

Mam co si po dvavdsiatke, s priatelom sme pribl.rok byvame spolu. Nechapem jednej veci, preco sa mi vracaju ci uz v sne alebo len tak pocas dna rozne myslienky z minulosti na jedneho byvaleho a to neni vsetko najnovsie si zacinam mysliet ze som fakt asi na hlavu kedze ma zaujal jeden kolega a premyslam nad nim- a vadi mi to. Vsetko co sa mi deje mi vlasgtne vadi a citim sa preto dost sproste, keby mi videl do mojej hlavy priatel asi by ma nechal... preco sa mi deju taketo kraviny v hlave? Aj Vam sa niekedy premietaju v myslienkach veci ktore nechcete? Je to normalne? Mna to riadne irituje úpchybovat o sebe ci som vlastne hodna byt vo vztahu...vztah som s nim zacinala z uprimnmeho zaujmu byt s nim..

mary55

Dakujem vam za nazory,a Arman-zaujimavy nazor, mam pocit ze ja som riadne vyladena.. Vcera som mala dost strasny den v praci, vybuchla som na kolegynu ktora mi robi nervy uz cely rok pretoze je drza arogantna akonahle jej niekto povie ze jej praca ma "nedostatky" aje to proste taka krava namyslena..proste riadne som do nej po roku konecne nakricala a rozpravala sa s nou tak ako sa ona rozprava s ludmi tak drzo:D potom som sa cely vecer nevedela nad nicim inym,prijemnym, zamysliet len na tom ako ma to rozladilo a ze ako na mna niektori hnusni ludia vplyvaju. . To ja keby som si robila takymto sposobom svoju pracu a mala by ju ona po mne pouzivat k tomu co potrebuje tak to by som vtej firme bola asi zdrbana od nej non-stop ona by to vsebe tak jak ja nedrzala ona ma papulu na vsetko co sa jej nepaci.. a uz davno by som bola vyhodena. samozrejme ked sa chcem o napati v praci porozpravavt s frajerom tak zsiitm ze mi nieco odpovie co sa mi nepaci,pride mi to akokeby nevidel do celej situacii a zhodnotil nieco totoalne odveci nieco scim ma iba nastve..pomaly si snim nemam co povedat..zacinam sa citit zufala..neviem ako mu mam vysvetlit ze neznasam ked zacne po mne vrcat(myslim ked zacne zvysovat hlas a byt nervozny a pulit na mna oci len preto ze nesuhlasim s tym co hovori az to rperastie do havkania a verbalneho skakania)..ja sa uz ciitm akokeby som nedokazala s nim sa rozpravat a lezie mi na nervy kazda vec -od bordelu po vsetko...neviem co mam urobit so sebou..ved kazdy hlada pochopenie a utechu u partnera..lenze ten moj ma len poucuje a som po rozhovore s nim este viac nervozna?! nie sme schopni sa normaalne rozpravat uz ani :(!

jahodka123

Nerob si z toho nič. Človek kedysi nebol monogamný, tak ťa napadne kadejaké nezbedníctvo aj ked nechceš, ked sa ti niekto páči... Pokiaľ je to len o snoch a myšlienkach, nemaj z toho výčitky. Aj chlapi majú svoju fantáziu a ten tvoj určite tiež... ;)

RNG

POdla ustavy mame slobodu mysle, ale nie konania. Pokial sa ti tie sny nepremietnu do konania, mozes si snivat cokolvek. Len ich neprenasaj do denneho zivota.
Inac aj sny sa daju kontrolovat, podobne ako denne myslenie a cinnost. Treba sa len na to sustredit a chcet.Pevna vo;a to dokaze.
Nejedenkrat som mal sen uplne absurdny a jednoducho som ho prerusil volou. A cez den si to nepripominam, aby sa mi to nahodou viacnasobne neulozilo do pamati, ako ine permanentne vedomosti.

arman

Povedz mi jediny dovod, preco by to mozog mal robit?

Mozog je pocitac. Ked si pocitac zobere do ruk odbornik, ktory ho vyladi, robi presne, to co ma.
Ked si ho do ruk zobere bezny "uzivatel", po pol roku je pomaly, zavireny, a tie virusy v nom si robia s uzivatelom, co chcu. Stale tam nieco nefunguje, a nieco sa sprava inak, nez by sa malo.
No tak asi aj logicky z toho vyplyva, kde bude pravda s tym mozgom.

lorinnes

Ja by som nekedy ten mozog zabila :D :D :D také blbosti sa mi tiež nekedy premietajú- Je to asi normalne ale nemuselo by sa to diať.

Lulu2011

ak ho milujes neries, asi sa vela ludom take blboviny deju v hlave, aj horsie :) mozno ti robi dobre aj predstava flirtu, niecoho noveho, vzrusujuceho, nove podnety aspon vo fantazii, kde stereotyp nemusi byt

Zaran

Mne sa bežne v hlave premietajú také veci,ktoré nechcem a často sa ich až bojím.Verím,že keby mi niekto videl do gebene,rovno ma zavrú.