bude stacit pilates ako šport z nejakých videí na youtube v rámci chudnutia či to je na prd ? Lebo mna absolutne ziadny sport nebaví a momentalne som na dedine a behat ma teda nebaví ani kus, byciklovat tiež nie, korcule neznasam, tak ja už neviem nim mi nezostava... alebo sa dá chudnut aj bez pohybu nejakeho, lebo som citala ze vlastne spalujem iba ak mam tep nad 140 uderov pri pohybe...
Pilates je k niecomu dobrý?
Nie som si ista, ze pilates je aktivita, kde vysledkom je chudnutie. Ono, jedna vec je dosiahnutie optimalnej hotnosti a druha vec je udrazanie si hmotnosti + urcitej fyzickej kondicie. S tvojim postojom k sportovym aktivitam, to bude problem. Skus teda prehodnotit, ci si skutocne ku niektorej z tych aktivit, co si vymenovala a ktore su asi najlahsie dostupne, nedoakzes vytvorit pozitivny vztah (das si i-pod a ides) alebo ci niekde, blizko nie je nejaka skupinova aktivita (zumba, aerobik, spinning alebo co ja viem co,) co je dynamicke a je to skupinove. Podla mna, sama doma s videom dlho nevydrzis. Skupina ta bude viac lakat.
daj si do google miley cyrus a pozri sa ako schudla, a to predtym bola poriadne macata. chodila do vychyteneho pilates a fitness studia. citala som ze schudla za 10 mesiacov iba.
o pilatese je na nete vela popisaneho, ano funguje a je to vyborne cvicenie.