Bez priateľov...

Príspevok v téme: Bez priateľov...
Samaaa

Akoby som to zhrnula. Môj jediný kamarát je môj priateľ. Predtým ako som ho spoznala mala som veľa kamarátov. No od vtedy ako som zadaná držia si odomňa odstup. Kamarátky som nikdy nemala ani neviem prečo pár čo ich mám tak sme ledva v kontakte nebývaju tam kde ja. Mám posledný rok prázdniny a celý deň sedím doma a čakám na večer. Je mi dosť blbo a je mi hlúpo chodiť niekam sama. Ak ste niekto boli alebo ste v podobnej situácií tak ako ste to riešili? a ak je tu niekto taký zo žiliny tak dajte vedieť :)

TrojityMirko

Ono je to v podstate velmi jednoduche...

...na urovni zakladnej skoly clovek malokedy najde pravych priatelov/priatelky, ktori vydrzia dlho. Netreba si tam od toho vela slubovat.

Ked mate rozumnych priatelov, starsich, je to uz o inom.

Moja priatelka, teraz uz manzelka, mi pred svadbou tiez zabrala vela casu :) To je logicke. Co teraz?

Sadnut si s priatelmi, vysvetlit, aka je situacia, povedat im, ze to je pre teba dolezite a snazit sa, aby pochopili, ze uz to nebude ako kedysi. Ak mate vazny vztah, v rebricku priorit je to vyssie, nez priatelia.

Zaroven sa nesnazit na priatelov vykaslat uplne. Väcsinou cloveka nezabije, ked sa s tym clovekom skontaktujete napr. raz za tyzden, ako sa ma, co planuje robit, co ho trapi. S jednym mojim priatelom som pravidelne taku polhodinu denne na skype, pokecame o tom, co treba a zase pokracujeme vo svojich zivotoch. Nema pocit, ze som sa vykaslal a kedze sme sa predtym porozpravali, pochopil, ze moja zena pre mna odteraz bude vela znamenat a uz to nebude ako kedysi :)

Ludia, komunikacia je dolezita. Ak otvorene nepoviete vasim blizkym, ako sa veci maju, oni si to nedomyslia. Alebo domyslia, ale zle. :)

Bellami

Ahoj.Viem presne co citite lebo ja prezivam presne to iste a sama si neviem moc poradit.Pekne mi z toho hrabka.Aspon ze moj priatel ma ma naozaj rad a rozumieme si.Som z BA ked by ste niekto chceli popisat tak ukvsk@yahoo.co.uk

papa

sususu

ak islo o dobre spoluziacky ktore sa akurat vytratili tak sa im treba ozvat..urcite sa potesia a ak su normalne tak to aj pochopia ze partner zaplna takmer vacsinu vasho casu... treba to skusit aby ste si potom nevycitali ze ste to neskusili ;-)

kaju1235764

ja som tiež mala takú kamošku čo mala veľa kamaratiek a všetky ohovarala... a aj mňa ohovarala tsk som sas s ňou nebavila som ju ignorovala... a to na lyžiarskom... som v škole možno sama ale si budem čítať knižku alebo časák alebo si kresli a ak máš mp4 akp ja tak kukni filmy alebo počúvaj pesničky... a ešte sa cítim trápne keď sedím na obede sama ale nevadí... príde stredná a s ňou dúfam aj kamaráti :)

Alanmxww

hm tá žilina potom musí byť čudné mesto... ale né treba sa im ozvať a pozvať von abo pozvať na flašu ,ani nevieš ako alkohol zblyžuje :D

Saria

Ahoj, tak ja som na tom úplne rovnako ako ty. Môj priateľ, je zároveň mojím najlepším a jediným skutočným kamarátom. Najviac mi je smutno z toho, že takmer všetky kamarátky z mojej minulosti sa z môjho života postupne vytratili...v podstate mi zostala len jedna kamarátka, ale z tou sa stretávam tak raz za niekoľko mesiacov...Strašne mi chýbajú kamarátky...zdá sa mi, že môj život je taký prázdny...inak som tiež zo Žiliny,tak ak chcete niekto pokecať,alebo máte niekedy chuť vyraziť niekam, ale nie je s kým, kľudne mi napíšte, ja sa poteším....môj e-mail je: Saria9@centrum.sk...ja už pomaly ani neviem, aký je to pocit mať kamarátku :-(

Maryy

Ja som na tom podobne, mám 21 a som z TT. Ak by sa tu našla nejaká baba ktorej tiež chýba kamoška, môj mail je beloved2@centrum.sk. Prípadne sa mi kludne len tak ozvite baby ak chcete pokecať :)

Samaaa

Nepovedala by som že sme sa otrhli jednudochu prestali volať písať. Keď sa stretneme vonku tak sa ani nerozpravame. Vraj to je iné keď mam priateľa, no ja v tom nič iné nevidím