Chĺpky tam dolu

Príspevok v téme: Chĺpky tam dolu
mnamka257

Ahoj, ja viem, že je to možno trápna otázka, ale bola by som vám nesmierne vďačná, keby ste mi slušne a zmysluplne odpovedali. Chcela by som sa spýtať žien, či uprednostňujú úplne oholené dolné chúlostivé partie, alebo si nechávajú neoholený napr. štvorček. A samozrejme odpovedajte aj muži - čo viac preferujete?
Ešte raz vopred veľmi pekne ďakujem!

DonBosco

Venusin pahorok by mal mat dekoraciu, inak a) tie susky vyzeraju na jedno kopyto a b) potrebujem mat pocit, ze som so zenou, nie s deckom..

Igi445

Ked uz sa pytas na nazor , ja osobne nemam rad uplne vyholene zeny... Najlesie je kes su jemne zarastene alebo si enchavaju rozne tvary , mna to velmi vzrusuje ... Skus ostre tvary ;)

macho22

Blondula

Ja som ho mal vyholeného a pripadal som si ako Labuda v Pachovi,keď chcel ukázať zarastenu hruď,je to ako staré nemluvňa a hastrmani to su polovodnici,máš to popletené.

Ja hovorím jedno,priroda dala chlpy na určitých miestach a na niečo su,niečo chrania a niečomu bránia.

Minule som čítal,že kto si odstraňuje nosn= chlpky ma viac znečistené pluca ako tí čo ich tam maju-chytaju prach,tiež u muža bránia prehriatiu a prechladeniu pohlavných orgánov-čo vedie k neplodnosti/Dr.Crouger/,ženu tiež chrania proti prachu a znečisteniu vonk. a vnutornych rodidiel a tiež maju chladiace učinky...takže robme blbosti...hurá...holme sa..............!!!!

Ja sa len smejem ako nosia baby krátke trička-ja ich volam trička zápalovky..totiž polovica dievčat bude mäť zápal ladvin z prechladnutia!!!!

Blondula

macho2...ale ved v praseloch ziju ti hastrmani a oni su volaki bezchlpovi :DDD ale zase s tym holym krkom mas pravdu !! je to na smiech :DDD

macho2

Ženy,viete čo je to predierať sa pralesom a prísť na pláž-vánok,more,preferujem zarastenú nie zas ako Crusoe,ale jemne,milujem chlpky a dráždi i jemné pomykávanie,krásne zarastená mušlička to je ono!
Taká vyholená,to je ako parená buchta..nechutné.
Tak isto i vyholený chlap,to je ako holokrká sliepka z hydinárni,na smiech,takých holých sme mali v detstve...baby treba vidieť prales z ktorého vyrazí udatný bojovník!!!

1angelina23

To sa spytaj radsej chlapa ako zeny. Napriklad ja osobne sa radsej oholim "celá" ale priatelovi sa zasa viac paci pásik.