Ahoj, ja viem, že je to možno trápna otázka, ale bola by som vám nesmierne vďačná, keby ste mi slušne a zmysluplne odpovedali. Chcela by som sa spýtať žien, či uprednostňujú úplne oholené dolné chúlostivé partie, alebo si nechávajú neoholený napr. štvorček. A samozrejme odpovedajte aj muži - čo viac preferujete?
Ešte raz vopred veľmi pekne ďakujem!
Chĺpky tam dolu
Jednoznačne preferujem natural, nie je nad prirodzeného bobra.
Venusin pahorok by mal mat dekoraciu, inak a) tie susky vyzeraju na jedno kopyto a b) potrebujem mat pocit, ze som so zenou, nie s deckom..
uplne vyholena alebo tenky pasik,predsa zijeme v 21 storoci,
Ked uz sa pytas na nazor , ja osobne nemam rad uplne vyholene zeny... Najlesie je kes su jemne zarastene alebo si enchavaju rozne tvary , mna to velmi vzrusuje ... Skus ostre tvary ;)
Blondula
Ja som ho mal vyholeného a pripadal som si ako Labuda v Pachovi,keď chcel ukázať zarastenu hruď,je to ako staré nemluvňa a hastrmani to su polovodnici,máš to popletené.
Ja hovorím jedno,priroda dala chlpy na určitých miestach a na niečo su,niečo chrania a niečomu bránia.
Minule som čítal,že kto si odstraňuje nosn= chlpky ma viac znečistené pluca ako tí čo ich tam maju-chytaju prach,tiež u muža bránia prehriatiu a prechladeniu pohlavných orgánov-čo vedie k neplodnosti/Dr.Crouger/,ženu tiež chrania proti prachu a znečisteniu vonk. a vnutornych rodidiel a tiež maju chladiace učinky...takže robme blbosti...hurá...holme sa..............!!!!
Ja sa len smejem ako nosia baby krátke trička-ja ich volam trička zápalovky..totiž polovica dievčat bude mäť zápal ladvin z prechladnutia!!!!
Ženy,viete čo je to predierať sa pralesom a prísť na pláž-vánok,more,preferujem zarastenú nie zas ako Crusoe,ale jemne,milujem chlpky a dráždi i jemné pomykávanie,krásne zarastená mušlička to je ono!
Taká vyholená,to je ako parená buchta..nechutné.
Tak isto i vyholený chlap,to je ako holokrká sliepka z hydinárni,na smiech,takých holých sme mali v detstve...baby treba vidieť prales z ktorého vyrazí udatný bojovník!!!
riadneho bobra ale nie pekne vyholena ako decka prdelka
To sa spytaj radsej chlapa ako zeny. Napriklad ja osobne sa radsej oholim "celá" ale priatelovi sa zasa viac paci pásik.
ja som za tenky sexi pasik a rad vitam aj vyholeny nooo okolie analu xD