Strasne ho milujem..

Príspevok v téme: Strasne ho milujem..
TinaCK

Ludia ako mam zaujat? zaposobit?

Uz dlhsiu dobu poznam jedneho muza. Boli sme spolu vonku par razi, je velmi mily a uprimny. Hned na prvom stretnuti mi dal pusu. Stale mi komentuje a lajkuje fotky, neviem ci ma tym chce vyprovokovat k tomu aby som mu napisala alebo co.. Sam od seba mi napisal iba raz, inak mu pisem vzdy ja. A aj to posledne 3razy mi ale povedal ze mu to je luto ale teraz je bud na odchode alebo nieco ma, ze proste nemoze. Mame robotu obaja, tak sa nemame velmi cas stretavat, a ani sa nepozname dlho. Vlastne sme spolu boli iba 4krat niekde.

Prosiiiiiim poradte mi, ako na neho mam zaposobit? hlavne muzi, cim zena zaujme?

Citim sa strasne blbo, prvykrat o niecom takom tu pisem, ale neviem uz co robit, strasne moc ho lubiim :(

Mrska Silvuska

...ako si prisla na to, ze ho lubis????...niekoho lubit/milovat neznamena, ze sa stretnete par krat, len si pisete /resp. ty pises/, a tot vsio...

arman

No ja prave nemam rad, ked zena ide hned na sex a dvaja sa este ani nepoznaju, nemaju k sebe doveru.

Zaujat treba charakterom, a tym, ze clovek si veri natolko, ze vie prejavit city inemu cloveku, ktoreho lubi. Ak to nedokaze, tak ma nejaky problem, a mal by riesit najprv ten.

ruller

Kazdy muz chce nieco ine, hlavne nebud ako stihacka ze furt mu pises a furt sa s nim snazis byt v kontakte, ak mu pises casto tak mozno aj preto nieco ma a nemoze.

Ked ta nikam dlhsi cas nepozve tak ho pozvi ty, a ak ta nepozve on nabuduce tak asi nema moc velky zaujem.

ceram

to nebola neaka lepsia odpoved poruke možno aj chalan chce niečo vážnejsie nie si len uzit, bud svoja neviem čo ine radit ked sa mu bude pacit co vyzarujes pojde aj na dalsie rande.:)cau :)

Jessi_1111

Najlepšou metódou je sex. Zveď ho, začni ho bozkávať. Najprv ho pozvi na stretko a tam to vypukni!! vela stastícka prajem :)