Moj priatel mal vcera brigadu, nikto mi nepovedal, ze susedia pridu vecer o 10,keby mi povedali, tak nieco nachystam, ale jasne, ze ma zobudili a nechcela som sa tam ist promenadovat pred cudzich rozospata a chystat im. Mal tam na to mamu a mohol to urobit aj sam, kedze je doma, ked vie ulievat, tam preco nieco aj nenachysta?? Ako pustil sa do mna, ze preco som neprisla! Nie som ani jeho zena, ani tam nebyvam s nim, hanbim sa s nimi aj ranajkovat a nieto este cudzim susedom chystat nieco, aby ma tam okukovali(viete aki su ludia) Aky mate na toto nazor? Bol v prace on, alebo ja?
Vyčítal mi, že som ich neobslúžila
No tak takeho by som kopla do zadku hned. Je bezcitny, ponizuje ta a uz teraz sa na nom prejavuju despoticke crty. Za chvilu ti zacne hovorit, ze kedy mas ist na zachod. No mas stastie, ze nie si za neho vydata, to by si sa uz len dostala do rodiny. Muz ti ma byt oporou vo vsetkom a nie ist proti tebe. Tak ked vidi, ze si placha v pritomnosti cudzich, tak by to mal chapat a nenutit ta zbytocne a nerobit ti stresy. Nemoze mat kazdy otvoreny charakter a on by ta mal respektovat taku aka si. Nechaj ho teraz, kym mas sancu, lebo potom budes tvrdo lutovat.
A co ti tvoj za to vynadal? Nechapem..
Tak toto je asi taký problém, jak keď som ja včera zbytočne kúpila krupicu, lebo som nevedela, že ju už doma máme...
Unho doma - (byva s rodicmi) bola brigada. Mam nervy, nedokazem ani formulovat slova
ked nie si jeho zena, si slobodny clovek a mozes sa na neho "vykaslat"
a vzhladom na jeho aroganciu by som tak aj na Tvojom mieste urobil, cim skor
no napisla si to ako tatar, vobec nerozumiem o co islo, kde to bolo, kto kde byva a preco tento problem vlastne vznikol.
* v prave. A este som zabudla dodat, ze ma obvinil, ze som leniva!