Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko sa vám podarilo zhodiť?

snehuliatko

Maoam - výška 168 a váha 47-48, môže sa to takto zdať skutočne málo pokial vidíš len čísla, ale netrčia mi žiadne kosti ani nič podobné proste som štíhla...mieri ti povedať neviem merala som sa raz ale už si presne nepamatam, ale prsia mám malé nosím podprdu 75B(čo som mala aj predtým ako som zhodila):D pás sa mi zdá že bol asi 62cm a boky to teda nemám šajnu :D

snehuliatko

ja som za cca polroka schudla 8-9kg a už to udržujem tiež cca polroka a som na seba hrdá, pretože by ma nikdy nenapadlo, že to dokážem..hoci teraz počúvam vačšinou že som už veľmi chudá, ale mňa to teší :D a povedzme si narovinu, lepšie chudá, než tučná!!

Kyara

ja napríklad teraz mám ovocný víkend čiže tri dni ovocie a vodu .. mäso si robím na vode , nejem skoro žiadne sladké , vyprážané , cukro je aj v ovocí a samozrejme to cvičenie je top

MetallicA

kyara to čo preboha ješ a cvičíš ked tri kilá za týždeň dáš?? ved už dva je super úspech a náročné :D

olivka30

mam 160 cm, cize tych 48 na mne vyzera akurat. cvicim aj nadalej, ale nie kvoli chudnutiu ale hlavne kvoli spevneniu postavy a udrzaniu vahy a chcem sa zbavit celulitidy na zadku :)

Kyara

:) mne sa darí 3kg za týždeň , upravená strava , jem lem do 17,00hod , cvicenie každý druhý deň min 2 /3 hodiny za necelý mesiac som mala 8 kg dole a ešte stále cvičím takže aj pekne vyrisovanú postavu mám , môj plán je zhodiť všetok tuk dole a to mi aj vychádza teším sa .