AKUPUNKTURA,POMOZE MYSLITE???

Príspevok v téme: AKUPUNKTURA,POMOZE MYSLITE???
marcia

AHOJTE VIETE MI NIEKTO POVEDAT AKO PREBIEHA VYSETRENIE U DOKTORA CO SA ZAOBERA CINSKOU MEDICINOU A ROBI AKUPUNKTURU?LEBO SA CHYSTAM KU TAKEMU A MA MI TO POMOCT NA KLBY.mAM LEN 28 ROKOV A TAKETO PROBLEMY UZ SKORO DESAT ROKOV.NAPISTE MI PROSIM VAS AKO SA ROBI TA AKUPUNKTURA A CI TO UZ NIEKOMU POMOHLO NA BOLESTI KLBOV,MAM VRAJ ARTRITIDU.dAKUJEM PEKNE,PAPA

maria2211

aj ja mam 28 rokov problemi s chrbticou bola som dva krat na akupunkture ale nic nezabera zevraj po 6 tich razoch zacne no to som strasne zvedava a ked sa tu niekoho na akupunkturu opytam tak nikto neviem nic poriadne vysvetlit iba kazdy povie ze vyskusaj no ja skusam a nezabera zatial

marcia

Ivan vsak ja som aj bez toho chuda jak trieska,a mas pravdu,ked nemam dlhsie cukor tak sa citim slaba nevladna az sa mi hlava toci.Takze budem pokracovat ale len tak striedmo.

IvanBA

Marcia, s tym cukrom opatrne, lebo ak zacnes pri tom chudnut, tak to zas tiez robi problemy s chrupavkou a vapnikom v kostiach co zvysuje bolesti.

marcia

IvanBa:A este mi priatel kupil v lekarni neviem to presne prelozit,lebo je to po anglicky,zijem v zahranici,take tobolky zo stopercentneho oleja z rybacej(treska) pecene.A musim povedat ze myslim ze aj to mi pomohlo,poradili mu to kolegovia z prace ze je to velmi dobre,skus sa nato opytat v lekarni u nas na slovensku.

marcia

IvanBa:Ty a vies ze som na toto uz tiez pomyslela??Inak sa uz citim lepsie,lebo ja som to vyskusala uz asi pred par dnami.Som si povedala ze skusim si nesladit caj a jest vela ovocia a zeleniny a asi po troch dnoch som citila ze ma tie ramena uz tak nebolia.Pijem len cistu vodu,sice rano si dam troska cukru do caju ale potom uz cely den len cistu vodu.A kazde rano zjem surove dve mrkvy a cely den sa snazim jest ovocie,aspon tri kusky denne.A vidim ze to pomaha,mozno je to nahoda,mozno nie..

IvanBA

Skus, par dni aspon 5, vynechat CUKOR.Mam podobne tazkosti a silne bolesti klbov a idem si to este raz otestovat. Ked som si pozrel poznamky dozadu ohladom bolesti, vychadzalo mi to tak. Zjedol som 4 sisky a v ten den vecer sa dostavili bolest klbov a nôh.Aj dalsie dni to trvalo. Idem si urobit dni bez cukru. Ani sladke mineralky,caje, proste nic a potom len trochu za malu lyzicku do caju.Ozvem sa asi v nedelu.

m janík

vykašli sa na slovo reum.artritíta a použi iba "bolesť kolena" a to je výborne liečiteľné akupunktúrou.Príčina môže byť v obličkách,ale to nerobí problém ,oblíčky preliečiť!!!