Chcem silikony, potrebujem poradit :)

m,mlk

dolcegirl,
vetička, že "iní to nikdy nepochopia" nie je rozumný argument, to vieš sama.
akokoľvek - buď s tými silikónmi šťastná :)

dolcegirl

m,mlk ako tu spomenula nikki999
ten kto nema male prsia alebo ziadne, to nikdy nepochopi !!!!!!!!!!

nikki999 :) Som z okolia BB takze by to bolo aj pre mna totalne vyhodne, citala som tu na diskusiach ze s Dr. Červeňom maju zeny dobre skusenosti :) a kde ma kliniku prosim ta? :) No tak ako najdem nejaky dobry job, hned idem za nim ...Aj ja tebe drzim palceky aj s nostekom aj s prsiami :))

m,mlk

dolcegirl,
iste, že také ženy sú nevyrovnané. a mnohých ľudí to neirituje, len sa snažia tým nevyrovnaným otvoriť oči. žiaľ, väčšinou neúspešne.
A ubližujú tým jedine samy sebe. Je mi čudné, že to nevidia.

nikki999

Urcite chod do toho :) ja idem tiez, myslela som si ze sa zmierim s tym ked "dospejem" ale teraz som uz rozhodnuta.. no bude ta to stat cca 2500 eur.. neviem odkial si, ale skus zajst do BB za Dr. Červeňom, su dlhe cakacie doby ale oplati sa a dovtedy si usetris peniazky :) ja idem na nos v aprili a potom o dva roky na prsia.. lebo skor sa tam aj tak nedostanem. tak ti drzim palce ...

p. s. : ten kto nema male prsia alebo ziadne, to nikdy nepochopi !!!!!!!!!!

dolcegirl

nemyslim si ze zeny ktore chcu silikony nie su vyrovnane :)ale je to vec nazoru, ja len nepochopim, co ludi tak na tom irituje...vobec, ludia ktori si daju plastiku tim nikomu neublizuju alebo sa mylim?

m,mlk

dolcegirl,
nie. Vyrovnaná žena sa cíti lepšie. Tá, ktorá vyrovnaná nie je, hľadá aspoň nejaký impulz zvonku, napr. obdiv, úspech, a to jej dodáva sebavedomie. Len neviem, čo taká žena urobí, keď bude mať 50 rokov. V depresii podstúpi 18-tu plastickú operáciu?
Problém je úplne niekde inde, a silikóny ho nevyriešia. Ale ak si niektoré myslia, že hej, tak prajem veľa šťastia :)

dolcegirl

samozrejme ze aj sama pre seba, no samozrejme je pravda ze aj pre chlapov...Povedzme si na rovinu, ze ziadana zena sa citi lepsie :)

dolcegirl

m,mlk no a preco nie? Myslim ze ja ked sa budem citit atraktivnejsia a spokojnejsia tak je to kvoli mne a nie kvoli chlapom ;)