Ahojte, mam pomaly 18 rokov a velmi rozmyslam o silikonovych prsiach, chcela by som vediet probliznu cenu, nejaku dobru kliniku a vsetko co sa silikonov tyka.Osoby, ktore silikony nepotporuju tak prosim nech si svoje komentare pouziju v inych diskusiach ;)
Chcem silikony, potrebujem poradit :)
No tak uvidim este co a ako to sa fakt musim porpzravat asi s doktorom , to bude najlepsie ked aj on mne poradi :)) No a chlapov takeho typu by som asi poriadne niekam poslala, samozrejme ze na nieco take nema ani to nedrzaaal,ked niekto povie ze sa mu pacia prirozdene prsia nie silikony tak to este ako tak chapem, ale ked niekto povie ze radsej maalicke ako silikony tak je to moc :D A Este k tebe, keby mam ja tak by som si mozno nechcela dat nic, no ja tieto moje neviem ci mozem nazyvat 1ky :D
a myslim, ze by to veeeelmi rad chytil do ruky :D
dolcegirl: 3 by boli asi ideal, vsetko nad by ti mohlo byt dost tazke aj pre chrbat
ja som mala svoje 3ky (mala som podobne parametre ako ty) ale schudla som a mam 2ky a je to uplne super, teda mne osobne take stacia teraz a aj sa to podstatne lahsie nosi :D
k tym muzom, ja poznam jedneho, co ma na to nazor ze: 'fuj, to by som ani do ruky nechytil, keby si to moja partnerka dala, hned sa s nou rozidem!'
v skutocnosti si myslim, ze sa mu to velmi paci, len taku zenu este nemal...(a mozno nema na taku riadnu sexicu :DD)
0vecka
jasne ze ich to serie, proste no ked to serie baby tak sa to este da pochopit, nie kazdy na to ma a moze si to dovolit, no ja som clovek ktory nie je z bohatej rodiny, no na silikony si zarobim a myslim ze to moze kazda baba :)) Ale ked uz nadavaju aj chlapi, tak to proste nechapem :D
maoam
aj ja si myslim ze trojecky by vyzerali fajn :) max. tak 3 a pol
dolcegirl, na tvoje fyz. parametre by boli idealne trojky (C)
2 dolcegirl podla mna to preto niektorym vadi lebo proste oni do toho ist nechcu ale serie ich ked sa potom chlapi otacaju za tymi silikonmi...
Tak ja tiez zase nechcem mat supy ako svet :) :D take tie 3 a polky by neboli zle ;)To nevadi, mne to zas aaaaz tak moc neponahla, kedze musim doriesit aj problem financie :D ale tak som rada ze si mi poradila...
dolcegirl: jaaj hej hej, jasne v Novamede :) no u neho mnohym dievcatam vadi to, ze nechce davat velke prsia.. ale take primerane k postave ... ale ze vraj vzdy treba dat väcsie, lebo postupne ako odpuchaju po operacii tak sa zmensuju.. to ti uz doktor poradi. pozrie na teba a da ti primerane k tvojej postave . .ja by som chcela mat aspon C-cko.. som dost vysoka a mam siroke boky.. tak aby sa to dajak vyrovnalo :) uz sa neviem dockat... urcite skoc aspon na konzultaciu .. ale pocitaj s tym keby ze im teraz zavolas, tak aj na konzultaciu sa dostanes cca v decembri :)
Samozrejme ze nebudem pocuvat odporcov silikonov :) a jasne ze ked ta chlap chce lubit tak to nebude pre prsia, ale fakt ved zijeme len raz, tak preco si ich nedat :P No ro dost ked az z vychodu, ale je super ze pan dr. je zlaty. No ak som spravne pochopila tak posobi v Novamede :)) No a v zahranici sa urcite lepsie zaraba ako tu. Tak ti drzkam palceky aj v tom zahranici... Inak a aka velke si chces dat silikony?
dolcegirl:
nepocuvaj inych ! je to tvoje telo ! ty sa musis citit dobre ! ja to tiez nerobim pre chlapov ! ale pre seba.. viem ze sa s tym nikdy nevyrovnam, priatel ma miluje aj s malymi prsiami .. ale ked sa sebe nepacim ? a zijeme raz, ked sa s tym da robit daco, tak preco sa trapit ? noo tak to mas vyhodu ze si z okolia BB :) ja som az z vychodu, ale oplatilo sa.. bola som teraz v juni na konzultaciu, doktor je strasne v pohodeee... strasne super, rozpraval o tom akoby mi isiel zub tahat :) je to pre neho malina ! fuu ja som bola prvykrat v zivote v BB, ale sla som dvojkou busom zo stanice :D a su to take dve nizsie budovy, trosku skryte.. ale urcite ti poradia ! kludne sa spytaj, aj mne pomohli, inac by som to nenasla :) drzim ti palce, ja tiez idem do zahranicia pracovat aby som si zarobila na prsia ...