Elektronická cigareta - poradiť

Príspevok v téme: Elektronická cigareta - poradiť
blablab66

Dobrý deň . Prosím vás dá sa elektronická cigareta kúpiť aj v obchode , v nejakej trafike alebo tak nejak ? či len na internete sa dá objednať ? Nemyslím tie čínske za 3 eura ale ani tie za 60 euro. Nechcem nejaké extra ale stačí taký normál tak za 15 euro. Alebo potom neviete poradiť nejakú stránku na kvalitnú nie moc predraženú e-cigaretu ? ďakujem za odpoveď.

Gabo6666666

Dobry den ja sa zas chcem opytat na tu elektronicku cigarettu eroll ci je dobra aky je tam system ci sa to oplati kupit alebo niaku inu ego-?. Neviem skuste mi poradit a ci su dobre tie talianske liqued alebo ine dakujem

laco750

PRE: o.m.g@
Hlien robil aj mne v prvom mesiaci ako začal použivať ecigu. Je to vraj tým, že pluca sa začinaju zbavovať toho bordelu s normalých cigariet, po dvoch tyždnoch to u mna prešlo. Že tažko dýcha je pravdepodobne zbytočne silný liquid a nikotín. Treba nižšiu koncentraciu % .

luciano

Ja odporúčam:
www.mild-volish.sk
Táto značka nepredáva cigarety po internete, ale má vybudovanú sieť kamenných predajní po celom Slovensku. Ja už fajčím e-cigarety 4 roky, prešiel som veľa značiek, ale táto posledná sa mi javí ako jednoznačne najkvalitnejšia.

zuzana26

Zakúpila som si pred 30 dňami elektronickú cigaretu Green Smoke, nakoľko majú záruku vrátenia peňazí bez udania dôvodu..dnes nefajčím 30 deň..viem,źe nehcem naspät peniaze, práve naopak budem si objednávať
www.green-smoke.sk

laco750

Plne suhlasim nad názorom, že je neuveritelný rozdiel medzi sadami e-cig za 20-30 a 60eur. S tými prvými som to skoro zabalil a vratil sa k normálnemu pyru, zachranilo ma iba odhodlanie a teda som kupil vtedy ,,top model,, joyetech ego-c a už to išlo správnym smerom. Teraz už považujem tankove systemy za prežitok, podobne ako ego-W . Určite momentalne top system je knotový typu clearomizery CE4,5,6, vivi nova , mini a bohvie ako to značia vyrobcovia a predajcovia.Odporučam vymenitelne systemy, tam menite iba hlavičku so špiralkou(cca 3eura mesačne) Ja by som odporučil , kedže som s Trenčína www.ego-cigarety.sk . Velmi ochotný chalanisko predajca, posledného pol roka som v jeho rukách a môžem ho len pochváliť a odporučiť.Pristup k zakaznikovi,technická podpora , značkovy sortiment ...

matobb1

:D páči sa mi ako si tú robia všetci reklamu. Niečo z toho je pravda, niečo nie. Aj ja mám e-shop ale odpoviem na otázku a nedám link. Za 15 € nieje kvalitná cigareta...to je práve ten šmejd. Ak chcete dobíjateľnú, takú čo vydrží viac ako pol roka, pozerajte od ceny 35-40€. s pozdravom