56 kg!najviac za zivot

Príspevok v téme: 56 kg!najviac za zivot
sara25

ani neviem ako som sa dostala na túto váhu, je pravda ze nesportujem teraz cez leto ale jem ako obvykle /povedala by som ze aj menej/ tyzden sa snažím menej jest, zdravšie a ta vaha zase stupla :(

tolko kg som teda este nemala.. horšie je že idem na dovolenku all inclusive a tam vzdy priberiem, potrebujem zhodit 3 kg min.

schudol tu niekto na dovolenke? :D

miauu

ahoj ahoj :D
tiez mam tych 54,2 a som nizucka takze to celkom vidno
do konca leta chcem dat aspon na tych 48 ale vysportovat sa! ides do toho tiez? :D

jalenja

preboha koľko meriaš a ako si stará? 56 sa Ti zdá ako nadváha? Ak nemeriaš 150, tak tejto téme teda nerozumiem...a navyše, ak si mladá, tak si zvykni, nemôžeš mať 48 kíl celý život, ja napríklad športujem a aj tak som behom 2 rokov pribrala zo 48-53 kíl, ale beriem to tak, že som žena a tá váha musí ísť na určitú hodnotu, nemôže byť stále nízka. Ak Ti niečo vadí, tak nedrž diéty, ale jedz primerane a športuj, lebo nie je nič škaredšie ako chudá a mľandravá postava...športuj, nie hladuj. Váha nie je ukazovateľ peknej postavy.

elly

prepac, ale inak si v poriadku???? :-O Keby som ja mala 56kg skacem po plafon, od detstva neviem pribrat a pritom sa stravujem normalne a niekedy zjem este ovela viac ako priatel a mam len 50kg...Bud rada, ze mas tolko a neries hluposti...

kukucko

Boze moj, to je problem !

Ja vazim 123 kg a na dovolenke vzdy schudnem a potom, ked chodim do prace to vzdy dobehnem, lebo stresy robia svoje.

Vela sportuj, hlavne dynamicke sporty, neveceraj a potom sa o hmotnost nemusis bat.

mrtvolka

Ak chces schudnut 56kg, tak tuto temu chapem.
Ak vazis mizernych 56kg, tak by si mala asi zazit nieco fakt hrozne, az priserne, aby si prestala riesit taketo kraviny!!!