Ako to predýchať?

Príspevok v téme: Ako to predýchať?
smutnaa77777

...rozišla som sa s priateľom cca pred rokom. Plakal, vraj to niesol ťažko a bla, bla,bla...Boli sme spolu 7 rokov, z toho 3 sme spolu bývali. Vyse roka sme sa pokusali o dietatko, nakoniec som otehotnela, ale v 8 tyzdni som potratila. Zivot sa mi zmenil a kladla som si kopec otazok co dalej. On bol stale v robote a ak aj nie, ani sme spolu poriadne neboli :( . Tak som urobila za tym bodku a odisla som.
Teraz caka decko s inou a ja to nejako neviem predychat. Je mi z toho zle. to ako plakal, prosil a po 2 mesiacoch uz mal inu. Ja som bola ta, co chcela a mala mat to babo :( ...ako sa s tým mam vyrovnat?

DzanaFX

No tak to je veľmi zlý pohľad na situáciu...:-( Vieš muži berú lásku inak, ako ženy a dokážu sa s tým niekedy vyrovnať lepšie ako my...A niekedy zas aj nie...Ale Ty svojím smútkom asi nič nevyriešiš, mala by si mu odpustiť, veď ani neurobil nič zlé...Ty si nechala jeho, takže pekne zabojuj s pocitmi a uvedom si, prečo si to ukončila...Dopraj mu šťastie, zaslúži si ho tak, ako každý...Bábo budeš mať s priateľom, s ktorým ho budeš naozaj chcieť...Buď rada, že si si uvedomila, že s ním nechceš ostať, možno by ste sa neskôr rozviedli a ostala by si na dieťa sama...Môj EX tiež chodieval ku mne plakať a tiež si našiel novú partnerku, ja som mu to strašne priala...Mala by si to tak brať aj Ty a hľadať svoje šťastie úplne inde...Nie v minulosti...Veľa šťastia...

petrisorka

nemozes ocakavat, ze ked niekoho nechas, ze ti bude "verny". ved ste sa rozisli, co od neho chces? co si cakala, ze sa date akoze po roku dokopy? ked ano, nemala si od neho rozchadzat. teraz by som ti poradila len jedno, snaz sa zit svoj zivot bez neho, nie s nim. raz darmo, musis niest za svoje ciny aj dosledky.