...rozišla som sa s priateľom cca pred rokom. Plakal, vraj to niesol ťažko a bla, bla,bla...Boli sme spolu 7 rokov, z toho 3 sme spolu bývali. Vyse roka sme sa pokusali o dietatko, nakoniec som otehotnela, ale v 8 tyzdni som potratila. Zivot sa mi zmenil a kladla som si kopec otazok co dalej. On bol stale v robote a ak aj nie, ani sme spolu poriadne neboli :( . Tak som urobila za tym bodku a odisla som.
Teraz caka decko s inou a ja to nejako neviem predychat. Je mi z toho zle. to ako plakal, prosil a po 2 mesiacoch uz mal inu. Ja som bola ta, co chcela a mala mat to babo :( ...ako sa s tým mam vyrovnat?
Ako to predýchať?
on asi silou mocou chcel to decko to si mu nedala zlyhala si ako nositelka rodu a neboj sa aj ona sa popalil a to tym ze dokazal po 2 mesiacoch chodenia nabuchat nejaku cudziu zenu prakticky 2 mesiace je dost malo nato aby niekoho spoznal ... podla mna sa ponahlal ale zlym smerom ak to dobre chapem chodia spolu 2 mesiace a uz je tehotna to je chore a to je len dosledok toho co nevedel alebo vcom ste mali smolu z dlhodobeho hladiska si myslim ze nebude stastny ... i ked rad by som sa mylil
napisala som ze sa mas prestat pytat preco ty a nie niekto iny.
okrem toho nemozes vediet ci aj ta baba to dieta tak strasne nechcela...ale o to teraz nejde.
ja chapem ze ti to je luto ale nemala by si pozerat na to ze co oni maju a ty nie.iba ti s toho prepne.vykasli sa na nich. nech sa maju dobre.aj ty sa budes mat.casom...
pan d. - presne tak, nato ako vyplakaval sa rychlo otrepal...
3nttt - to, ze sa pytam preco ja? je normalne si myslim. niesom ziadny magor, niesom ziadna hysterka...proste ma to len prekvapilo a zabolelo vzhadom na to ako som dieta chcela mat, kolko som cakala kym ho chcel aj on a co som si prezila ked som on prisla a tiez potom....
Dik za nazory
ked to chces predychat tak sa prestan pytat preco ty a nie niekto iny (ona) lebo vetou "Ja som bola ta, co chcela a mala mat to babo" to dost jasne naznacujes.ani tvoj byvaly ani ta baba nemozu za to ako to cele dopadlo.to co sa ti stalo je sice smutne ale svet sa kvoli tomu nezastavi. pred rokom som si tym presla a keby som sa pytala ze preco ja tak sa asi zmagorim. proste to ber tak ze este nebol spravny cas,ani clovek... urcite to este pride :)
Je to smutne, ale aj dost usmevne:) Nejako rychlo sa otrepal.
Petrisorka ďakujem :) Nieco taketo som si potrebovala precitat a nie vycitky. Zivot je komplikovany, ja ho nelubim, ale 7 rokov sa vymazat neda len tak...Proste ma to dostalo a boli to. viem, ze to preboli, ale fakt som si chcela precitat nieco taketo...od niekoho, kto podobnu situaciu zazil..Este raz Ti dakujem :)
smutna ja som pochopila, ale pisem ti z vlastnej skusenosti, ze nic ine ti neostava, len zdvihnut hlavu a ist dalej, svojim zivotom. mala som priatela 5 rokov, chcela som dieta vydavat sa a on nic, akoby nemal zaujem, ked som sa s nim rozisla , zrazu plakal, doliezal, urobil by prve posledne, ale u mna uz nemal sancu, lebo ja som nechcela nieco nasilu, ked to jednoducho sam necitil tak, ze je cas mat dieta a byt rodina, tak ja som to nechela od neho nasilu. poviem ti, ze do roka a pol bol zenaty a samozrejme synceka ma. tiez ma to dostalo, ale musela som si povedat, ze bohuzial, on je minulost, nebolo mi to sudene, dovidenia. odvtedy ubehli 4 roky. a ja mam mesiac pred svadbou a babo na ceste. som spokojna a stastna. aj teba tvoje stastie caka inde. neries ho, nebolo vam to sudene, rozhodla si tak, ako si sa rozhodla, venuj sa sama sebe, a uvidis, ze laska coskoro pride aj k tebe ;)
2 DzanaFX z vlastnej skusenosti viem ze to iste robia aj zeny... podla mna je ot len o tom kto je zamilovany viac a moze byt ze tomu druhemu je to uz jedno tak si rozchodom len vydychne
ide o to, ze roky som cakala, kedy bude to dieta chciet aj on. roky som cakala, kedy ma poziada o ruku....teraz pride nejaka flandra a zrazu to ide tak rychlo???
ďakujem Dzana, budem sa snazit :)