Malé prsia

Príspevok v téme: Malé prsia
Lilly

Zdravím.Chcem sa len spýtať,neviete náhodou v ktorom veku alebo do ktorého veku vám najviac narástli prsia? Môj problém je taký,že mám 14 rokov a skoro žiadne prsia.Áno ja viem čo si teraz myslíte,že som ešte 14 ročné decko ktoré také veci nemá ešte vôbec riešiť lenže mám trošku komplexy pred kamarátkami,pretože skoro všetky moje rovesníčky a dokonca aj mladšie,už majú normálne prsia.V dnešnej dobe už sa dospieva skôr.Vadí mi to hlavne v plavkách. :/

ZdravyUsudok

Nerieste, majte sa radi take ake ste, jeb"e na muzov
Pozrite sa na taku Nataliu Portmann
Je krasna a sebavedoma aj s plochym hrudnikom a neriesi a mohla by mat silikony uz davno ..

Jarunka12

Treba byť spokojný sám so sebou a ak to nejde tak sa to snažiť nejako upraviť ale stravou, cvičením a podobne

Tina16

Čím som staršia, tým viac sa stotožňujem so svojimi komplexami a nachádzam v nich krásu aj výhody. Jedným z nich sú malé prsia. Ja som vždy bola vysoká so širším hrudníkom, čiže tie prsia by možno na nízkej babe, s užším hrudníkom vyzerali fajn, na mne nie. Moje prsia sa nezneminili asi od 11tich, keď tak len minimálne, ale nikdy som to nejako extra neriešila. Teraz mám 16 a jedine kedy mi to prekáža a neskryjem to, je v plavkách a aj to si viem kúpiť bezramienkové a tie to fajn zakryjú. Pod tričkami/šatami si dám podrpsenku s menšími vypchávkami a kosticami a hneď to vyzerá, že prsia mám, ale už som s tým skončila a nosím pohodlnejšie bralety alebo chodím bez podprsenky.

Osobne vôbec nezávidím ženám s veľkými prsiami, lebo s nimi majú viac problémov ako my. Veľké prsia sa mi ani nepáčia a aj keď moje sú o ničom, nemenila by som. Samozrejme, ak by mi trochu povyrástli, čo sa ešte s vekom aj stane, poteším sa, ale fakt tie prsia by nemali byť nikoho najväčší komplex.

LikeaPetrucci

Zdravím, malé prsia môžu robiť u ich majiteľky dosť závažné psychické a traumatizujuce dôsledky. Avšak nie je to nič hrozné. Veľa ľudí s tým žije roky a majú partnerov. Aj keď veľké prsia symbolizujú materstvo tak da sa rodina založiť aj s malými. Oni neskôr dorastu. Ak však chcete mať čo najskôr oku lahodiace prsia tak vám odporúčam -odkaz odstránený- .

robil som tam

Male prsia su nic oproti malym penisom. Vies kolko muzov ci mladych, ci starych schovava v trenirkach malych vtakov? Neviediet to cez nohavice aj ty ktory to tam maju akoze napraskane si ktovie cim vypchavaju ten predok aby to vyzeralo plne. Ale keby si robila na urologii ako ja by si vedela aka je pravda. Muzi maju tiez komplexy zo svojim udom a co? Tiez si ich maju dat zvacsit? NIe seru nato. Maju ich malych a scvrknutych a neriesia to.

mam56

Ja som si išiel kúpiť podprsenku k tomu Číňanovi, čo mi každý mesiac predáva tie kvalitné švajčiarske hodinky.
Povedal som mu, že chcem bra, number one. A on na mňa: vaša ženka, tak malé prsia mať?
A ja: nie, nie. It´s for me.
A on: aha, no, no, no number one ale srí, srí.
A ja: a čo je to srí?
A on začal počítať: one, two, srí

ôôôôô

Keď nemáš do 14tich, už ani mať nebudeš. To si možeš rovno hľadať brigádu a šetriť na operáciu, trápiť sa v smutnej puberte, kým dovŕšiš 18. Alebo začať od takéhoto veku simulovať depresie a psychotické príznaky a podobné hovadiny, aby si do tých 18tich mala v psychiatrickej kartotéke záznamy, tak môžeš dokázať, že trpíš psych. problémami kvoli tomu, že nemáš cecky a zdravotná poisťovňa ti potom preplatí celú operáciu. Nie je zlý nápad. Poznám jednu, ktorá to tak robí a ešte sa na tom aj baví. Aj vypchatú podprsenku zhodí aj pred cudzím chlapom a nehanbí sa prču si robiť zo seba, ale tá má už 35 a humor tvorí ako na bežiacom páse, každý jej hovorí, aby išla niekam do televízie, ale ona nechce, už jej ani vlastná mater neverí, že je normálna a všetci ju majú za šibnutú, ale ona to má v prdeli a nič si z toho nerobí, že čo si kto o nej myslí, s hereckým talentom dokáže tak fantasticky dobre zahrať ťažkú depkárku a schizáčku, že aj psychoši sú z nej zmätení a majú ju za šibnutú, predpisujú jej lieky, ktoré nikdy nebrala. Chlapa nechce a hovorí, že ani po operácii si žiadneho hľadať nebude a chce zostať sama, lebo mala otca alkoholika a nechce žiť ako jej mama v nešťastnom vzťahu, vraj žiadny vzťah je istota, že bude šťastná zaručene. Túla sa po Rakúsku a mohla by mať už za tie prachy, čo tam zarobila, dávno silikóny, ale ona zastáva názor, že prečo by mala platiť za niečo, čo iné ženy dostali od prírody zadara a nech si zaplatia moderátorky a celebrity, keď majú kozy veľké a chcú ešte väčšie a vraj ona keď nemala nikdy nič, tak nech dostane zadarmo a nie aby za to platila. Ide na to dobre:)