ahojte ;-)
kedze su prazdniny a v telke nic nedavaju,chcela by som si stahovat nejake filmy :P mozte mi poradit nejaku stranku kde sa nikde nemusim zahlasovat a nic platit ?? je vobec taka nejaka ?? :O popripade nemecka stranka kde sa daju pozerat filmy online ?? nic nemozem najst :-(
Ako stahovat ?
www.filmycz.com - to je ešte bezplatné a filmy môžeš pozerať online, páči sa mi, že je to všetko roztriedené podľa kategórií. A čo sa týka seriálov,tak by som odporučila serialycz.cz.
pozri si na csfd.cz a tam si vyber film a potom stiahnu cez uloz.to, czshare, hellspy, cez torrenty, atd.
M 25 ... ja potrebujem mat tie filmy v kategoriach a s menami,aby som si mohla precitat obsah a vybrat si :DDD podla nazvu netusim co chcem,lebo filmy nepozeram,teda na kinotipe som mala asi 80 % popozerane :D inak toto som nasla a ide to zatial online :O :O www.otv.sk
nie, nemusíš byť tam registrovaná ... to len keby si si chcela zaplatiť a tak sťahovať rýchlejšie a viac súborov naraz.. inak sa dá po jednom.. ale tak dá sa to v pohode..
no tam musíš zadať názov a tak ti to vyhladá ...
skús na hellshare ešte ...
no ty nemáš disk, ale možno niekto v tvojom okolí bude mať :)
ja sťahujem najviac z tej stránky ...
alebo potom zohnať niekoho, kto má externý disk s filmami a ti ho požičia :))
ja tak fungujem už zopár dní :)
uloz.to