Mam 12 rokov, nemam mamu ktora mi zomrela pred 6 mesiacmi, otec si uz nasiel priatelku s 2 detmi a ideme sa stahovat.. stratu mami som zacala riesit rezanim, fajcenim.. viem ze by som to nemala robit ale neviem sa zmierit s tym co sa stalo.
Mama
Vypočuj si tento song a nájdi si aj preklad textu.: www.youtube.com
Ahoj.
Veva, ked som bola mladsia, stalo sa mi nieco podobne. 2roky mi trvalo nez som sa s tym naucila zit. Potom som si rok zila stastne a druhy krat mi niekto umrel. Uz mi to netrvalo dva roky ale pol roka. Naucila som sa byt realista. Aj ked ma to velmi trapilo, stale som sa smiala a neizolovala som sa od spolocnosti. Myslim ze to co robis je velmi neuvedomele. To je len tvoj psychicky stav, ze si myslis ze ti to pomaha.
Bud na vsetkych dobra a mila, bud slusna a snaziva a ludia ta zacnu mat radi a vytianu ta z tohto pekla. Ked sa budes izolovat od ostatnych, ver ze v dnesnej dobe je malo ludi, ktory by za tym hladali dovod preco si taka a pomohli by ti...
Ja som sa z toho tiez dostala len tym ze som na vsetkych bola mila a prekusla som svoju bolest. Ked som bola sama a nitko ma nepocul kricala som, plakala som obcas.. ano, ten smutok sa obist urcite neda. Ale navonok som sa snazila byt tym najlepsim a najsympatickejsim clovekom ako sa mi to len dalo. Teraz mam okolo seba ludi ktori viem ze budu pri mne stat v dobrom aj zlom a nikdy ma neopustia..
veve, ako sa cítiš? Prečo sa režeš? Aké myšlienky Ťa k tomu dohnali? Hneváš sa na otca, že tak skoro si našiel inú mamu? Čo si myslíš o tej otcovej priateľke a jej deťoch? Nemáš súrodenca, babku, dedka, inú rodinu?
Viem, trochu veľa otázok, keď nechceš, nemusíš odpovedať ...
chod k psychologicke. Nenic sa.