Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

STRIE SURNE PROSIM

Príspevok v téme: STRIE SURNE PROSIM
dadalv

awojtee mam 16 rokov a pred pol rokom som vazila 49 kilo a pribrala som za kratky cas na 56 kilo a na bokoch stehien sa mi urobili dost velke strie a moc ma to traapi prosim vas poradte nieco dobre ale nie doktorov a laser len volake prostriedky lebo sa idem zblaznit som ece mlada a uz takto dokalicena:-(

anulienka

Ahojte!
Ja som sa pýtala jedného lekára v dermatokozmetickom centre na strie, či pomôže laser a ten len zhodnotil, že keď sa Ti raz naruší štruktúra kože, už nikdy sa toho nezbavíš. Možno o 15 % sa to zlepší, ale vždy to bude vidieť. A najškaredšie sú strie v lete, ked si opálená... Vtedy ich vidieť najviac... Ja ich mám tiež, ale už som to vzdala a nekupujem zbytočne drahé krémy, ktoré pomôžu jedine po psychickej stránke, že sa to zlepšilo...

jjj

pocuj ja mam to iste od 15tich vyskusala som cca 10 sposobov (kremy, zvysky kavy) al nic zmier sa s tym na druhej str aspon sa mi nerobia dalsie pri pouzivani tych kremov

ariela

Na strie je vyborna kavova usadenina -sos.Treba si to potierat pred kupelom, vlastne to o treba pouzivat ako peeling.

maxalka

Ahoj, no to by som aj ja rada vedela, stalo sa mi presne to iste co aj tebe.. A to len preto ze som prestala fajcit a potom to islo s tou vahou.. Ja som vazila tak 47 a zrazu 55 za asi pol roka.. Teraz uz mam 42, tak ale aj tak je to hroza a tie strie..ani nehovorim..ale uz si s tym nerobim hlavu.. kasli na to.. Musis sa s tym naucit zit, lebo je to sucast teba :-)

veronika

ahojte, ja som dost pribrala za rok asi desat kil...a na zadku a stehnach po bokoch mam take dlhe fialove ciarky...vznikali mi postupne....su to strie?? da sa to aj nejak laserom liecit?? alebo iba staci teda kupit masaynu hlavicu a ake gely??poradte mi plzz