Zlomena stolicka

Príspevok v téme: Zlomena stolicka
elpe

ahojte.skuste mi poradit.mam problem.mam kaz hore na lavo(prva stolicka) dlhsie som odkladal navstevu u zubara ja idiot a vcera ked som jedol sa mi odlomila asi stvrtka zubu(vonkajsia strana).neboli to,len to vypada hrozne.myslite,zeby sa to dalo zachranit a dobudovat,ci vytrhnut a riesit umely??skuste poradit nech mam ako tak sajnu,ci sa stym da nieco este robit a kolko to tak stoji a ked nie kolko asi stoji novy umely zub..este som takyto problem nemal tak budem vdacny za rady..dakujem

zewa

Ja chodim sem: www.bratislavazubar.sk ale je to sukromna ambulancia, takze si to zacvakas ;) Ak chces jemny pristup, objednaj sa k zene. Ak ti v puse nevadia troska hrubsie prsty muza, tak urcite k panovi doktorovi ;)

mate59

skús ísť ku svojmu,on ti navrhne čo sa s tým dá robiť, určite trhanie by bola tá posledná možnosť.Dnes ti dá umrtvovaciu injekciu že ju ani nepocítiš a samotný zákrok prebehne uplne bezbolestne.Naviac ta bude asi boliet tá suma, čo zaplatíš.

elpe

dik ze pisete ludia a navyse nie negativne!ak viete,poradte mi nejakeho dentistu v ba a okolí co ma chrbtovu kost a nieje to ziaden masiar.budem vdacny

mate59

ak má stolička dobrý koreň,nie je problém dorobiť ten zub,alebo naň spravit porcelánovú korunku.Pozri zubárov vo vašom okolí.